J. Bajer 60.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl pro Hodonín


Branky


60. J. Bajer - 34. P. Dressler (p.) , 53. J. Kosorin , 62. R. Sasín , 87. P. Švantner
6

V Havlíčkově Brodě se čekal vyrovnaný zápas, ale realita byla jiná a hosté celý zápas tahali za delší konec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Šlágr kola přinesl v prvním poločase jedinou branku. Ve 34. minutě zahrál domácí Malimánek ve skluzu ve vlastním vápně rukou a kopala se penalta. Exekuce se ujal Dressler a přesnou tvrdou ránou k tyči otevřel skóre - 0:1.

Hosté si vedení pohlídali

Po osmi minutách druhého poločasu už hosté vedli o dvě branky. Petrákův přímý volný kop poslal do sítě Kosorin, který byl důrazný na zadní tyči - 0:2. Po hodině hry domácí vykřesali jiskřičku naděje. Domácí rychle rozehráli přímý volný kop a Bajer hlavou parádně překonal hlavou Petráše - 1:2. Za chvíli už zase hosté vedli o dvě branky. Domácí ztratili míč ve středu pole, ve vápně se dostal k míči Sasín, který si pohrál s domácí defenzivou a uklidnil hosty - 1:3. Své vedení hosté potvrdili v 87. minutě. Domácí nezachytili signál hostů po rohovém kopu a sám před Soukalem se zjevil Švantner - 1:4.



Ohlasy k zápasu



FK Hodonín
Pavol Švantner (trenér): Od začátku jsme byli herně lepší a šlo jen o to, kdy se dokážeme prosadit i střelecky. Mohli jsme dát i více branek. Kluci do puntíku splnili naše pokyny a myslím, že to byl náš nejlepší podzimní výkon.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - P. Malimánek [-] , A. Dejl [-] (88. J. Peca [-] ) , R. Turek [-] , O. Štědrý [-] - J. Henek [-] (54. J. Pabousek [-] ) , J. Kučera [-] , D. Fikar [-] (88. O. Časta [-] ) - J. Žíla [-] (81. P. Karlík [-] ) , J. Bajer [-] , M. Šilhart [-] (68. V. Novák [-] )

FK Hodonín
M. Petráš [-] - J. Kosorin [-] , A. Dunda [-] , P. Bohun [-] , V. Raisigl [-] (88. O. Konečný [-] ) , D. Pospíšil [-] (90. N. Mihál [-] ) , P. Švantner [-] , R. Sasín [-] , D. Michna [-] , I. petrák [-] , P. Dressler [-]

ŽK: 46. A. Dejl , 81. O. Štědrý - 2. R. Sasín .
Hráči zápasu: J. Kosorin , P. Dressler .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jiří Pikl
Tip experta: remíza

Šlágr kola skončí dělbou bodů. Hodonín je sice aspirant na postup, ale Brod velmi dobře posílil a v čele s trenérem Souralem předvádí velmi dobré výsledky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů