3:1
(0:0)
88. J. Sova
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany si poradily i bez dvou zraněných hráčů


Branky


36

Prachatice po dvou remízách tentokrát padly, Vodňany se se sedmi body dělí o první pozici v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do utkání vstoupili domácí bez dvou hráčů, kdy L. Benedikt a J. Chalupský chyběli kvůli zranění. V prvním poločase Vodňanští soupeře k ničemu vážnějšímu nepustili, kromě volného přímého kopu z dvaceti metrů, který směřoval do středu branky a brankář Komrska s tím neměl větší problém. Domácí zahrávali hodně standardek, což ale ke gólu nevedlo. Náznaky šancí měly nakonec obě strany, ale do kabin se šlo za stavu 0:0. 

Druhý poločas

Po změně stran přišla rychlá změna skóre. Hned ve 47. minutě chytře rozehranou standardní situaci Moravcem na Budína stačil brankář hostí Forejtar vyrazit, ale bohužel pro Prachatice jen před sebe a pohotový střelec Píša nezaváhal do odkryté svatyně - 1:0 pro domácí.

 

Druhý gól v 59. minutě přidal Filip Budín, který dostal šanci od trenéra Rudolfa Otepky na místo Benedikta a své nádherné sólo zakončil nechytatelnou střelou do horního rohu branky - 2:0. Zdálo se, že Prachatičtí mají utkání ve svých rukou a zápas si pohlídají, ale Prachatice zatlačily a nakonec velmi štastným Sovovým gólem v 88. minutě snížily na 2:1. Ještě před tím hostující útočník byl ve velké šanci, ale pálil pouze do domácího brankáře Komrsky. Hned v 89. minutě si vzal míč na půli hřiště mladíček Daniel Bečvář a své sólo bezpečně proměnil - 3:1 pro domací. Hlavní rozhodčí Tůma nic neprodlužoval a zápas ukončil za stavu 3:1 pro Vodňany.

 



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Jiří Komrska (brankář): "V prvním poločase jsme soupeře k ničemu vážnějšímu nepustili. Zahrávali jsme nespočet rohových kopu a standardních situací, ale gólem to bohužel pro nás neskončilo. Do druhé poločasu jsme šli s tím, že musíme být trpěliví ke vstřelení gólu a vzadu neudělat zbytečnou chybu, kterou by mohli hosté potrestat z rychlého protiútoku."

FK Tatran Prachatice
David Kováč (kapitán): Zápas s Vodňany by byl pro nás nejlepší, kdyby skončil po první půli. První poločas se hrál pěknej fotbal s šancemi na obou stranách. První poločasy nám zatím jdou, ale co je katastrofa, je druhá 45minutovka. A i ve Vodňanech jsme druhou půli zkazili. Z mého pohledu to byla fakt hrůza. Sice jsme si nějakou šanci vytvořili, ale soupeře jsme nehrozili. Naopak jsme pokaždé inkasovali. Zápas s Vodňany musíme hodit za hlavu a pořádně se opřít do dalšího soupeře. S cílem urvat všechny body.



Sestavy


FK Vodňany
J. Komrska [-] - F. Bína [-] (80. S. Želízko [-] ) , J. Píša [-] , K. Kukla [-] , J. Moravec [-] (84. A. Iljushkin [-] ) , D. Bečvář [-] , F. Budín [-] , O. Hudák [-] , O. Benedikt [-] , M. Otepka [-] , M. Brož [-]

FK Tatran Prachatice
V. Forejtar [-] - T. Kovář [-] , P. Škopek [-] (62. B. Pravda [-] ) , F. Kolda [-] , J. Lukeš [-] , J. Sova [-] , R. Kralik [-] , J. Tesař [-] , J. Růžička [-] (76. Z. Jedlička [-] ) , D. Kováč [-] , J. Pravda [-]

ŽK: 86. D. Bečvář , 87. A. Iljushkin - 61. R. Kralik , 65. J. Lukeš , 73. D. Kováč , 78. J. Pravda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - NEDVĚD Petr, KADLEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

I tady asi vyhrají domácí i když to budou mít těžké.

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: MARTIN VLK
Tip experta: výhra hostů

Vodňany ukážou v tomto klání svou kvalitu, ale i přes to odejdou z tohoto zápasu bez bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Co od tohoto utkání čekat. Vodňanům se vstup do soutěže podařil, kdežto Prachaticím spíše ne. Ale věřím že body se budou dělit.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích