1:1
(1:0)
60. M. Toman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučovice vezou bod z Dolního Dvořiště


Branky


26

Zatím neporažené Loučovice zajížděly na hřiště do Dolního Dvořiště a svou neporazitelnost natáhly o další zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dostal do vedení Vladimír Rychtář

Hostujicí tým měl ze začátku utkání dvě šance, které ovšem neproměnil. Na domácích byla nucená pauza snát a těžko se dostávali do tempa. Pak se trefila posila ze Zlaté Koruny Vladimír Rychtář a domácí celek vedl 1:0. Tato branka domácí probrala a vytvořili si další šance. Šanci na navýšení vedení měl Zeman a znovu Rychtář, ale ani jeden z nich nemířil přesně. 

Michal Toman vyrovnal

Druhý poločas začal v režii hostí a po zásluze přišlo vyrovnání z kopaček Michala Tomana 1:1. Oba týmy se snažily strhnout tři body na svou stranu, ale ani jeden z nich žádnou další šanci neproměnil a tak došlo na dělbu bodů. Ta se jeví, jako spravedlivá.

V dalším kole jede Dolní Dvořiště do Frymburka. Loučovice přivítají Trhové Sviny B.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Čekal nás těžký zápas ,a my chtěli po nucené pauze získat 3 body . Bohužel se nám nepodařilo navázat na předešlý výkony a bod je pro oba spravedlivý . Dnes jsme se poradně nemohli dostat do zápasu a hosté nás zlobili dlouhými balony ,které nám dělali problémy . Po vedoucím gólů jsme začali konečně hrát a měli jsme tam šance na další gól. Bohužel nedali a po přestávce nás soupeř potrestal ze situace na kterou jsem kluky upozorňoval o pauze v kabině . Vedení jsme mohli strhnout na svoji stranu v posledních minutách,ale Tesař velikou šanci nedal a po něm Rychtář taky ne. Takže pro nás ztráta ,ale jak říkám . Bod pro každého zaslouženě ,protože i hosté měli šance otočit skóre ve svůj prospěch. My se teď musíme připravit na Frymburk. Odsud budeme taky něco chtít dovézt .

Vltavan Loučovice
Milan Somolík (hrající asistent trenéra): Zápas začal dvěma našemi tutovkami, které jsme neproměnili a soupeř nás z ničeho nic potrestal gólem. Do druhé půle jsme na soupeře vlétli, Dvořiště nevědělo kam dřív skočit a z tlaku pramenilo naše vyrovnání. Do konce zápasu pak bylo pár šancí na obou stranách, takže remíza je asi zasloužená.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Růžička [-] - V. Rychtář [-] , T. Zeman [-] (74. P. Hošek [-] ) , J. Fořter [-] , M. Tesař [-] (89. M. Tesař [-] ) , Š. Štifter [-] , F. Sulzer [-] (79. P. Pecha [-] ) , J. Kříž [-] , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] (57. L. Doucha [-] ) , J. Macanovič [-]

Vltavan Loučovice
M. Šíma [-] - M. Somolík [-] , K. Strnad [-] , J. Matulík [-] (84. J. Beran [-] ) , J. Havierník [-] , Z. Fatura [-] , M. Toman [-] , J. Žák [-] , L. Sojka [-] , M. Koutský [-] , L. Ardó [-]

ŽK: 34. J. Kubík , 51. T. Zeman , 69. F. Sulzer - 55. J. Matulík , 74. L. Ardó .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - KŘÍŽ Karel, JELÍNEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Dvořiště hraje zatím slušně, myslím, že by mohli doma vyhrát.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích