2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Trhových Svinů remízovalo s Frymburkem


Branky


24

Rezerva Trhových Svinů přivítala doma Frymburk. Bylo k vidění spoustu šancí a zápas nakonec skončil remízou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vedl už o dvě branky

Domácí rezerva začala dobře a od začátku si vytvářela šance, které likvidoval dobře chytající Vítek v bráně Frymburka. Frymburk byl nebezpečný z každé standartní situace, které řešil s přehledem Popovič. Domácí tým se dostal do vedení brankou Josefa Kuráliho 1:0, který přesně zakončil hezkou akci svého týmu. Na 2:0 zvýšil zkušený Václav Brožka. Kanonýr hostí Stanislav Budík, ale do přestávky snížil 2:1.

Šisler vyrovnal

Druhý poločas patřil znovu převážně oběma brankářům, přesto se podařilo hostím vyrovnat. Po dobře zahraném rohu se trefil Jan Šisler 2:2. Do konce zápasu zbývalo ještě dost minut, ale žádný z brankářů už nepustil míč za svá záda a tak zápas skončil remízou. Ta potvrdila vyrovnanost této soutěže. 

V dalším kole jede rezerva Trhových Svinů na Sedlec. Frymburk přivítá doma Hrdějovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaromír Vodička (trenér): Svinenští hráči doplatili na neproměňování spousta vyložených šancí. Jako každý předešlý zápas měli více ze hry. Hosté z Frymburku byli nebezpeční především že standardních situací. Po dvou pěkných akcích se dostali naši hráči do vedení 2:0. Hosté však po dobrém presingu využili špatnou rozehrávku domácích a ke konci druhé půle dokázali snížit na 2:1. Druhá půle byla opět v režii domácích, avšak hosté po vydařeném rohu vyrovnali na 2:2. Naši hráči i přes několik 100% ních šancí už nedokázali přivést zápas do vítězného konce. Fotbal na 1.B třídu nabídl velice kvalitní úroveň v této soutěži a diváci na obou stranách mohli být s výkonem svých mužstev spokojeni. Za Trhové Sviny nejlepší hráč byl Michal Popovič.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Nedařilo se nám dotáhnout nadějné akce do finále, naopak jsme dovolili hrozit domácím. Výborným výkonem nás podržel brankář Marek Vítek. Vzhledem k průběhu zápasu bod bereme. Děkujeme našim fanouškům, že i na tento venkovní zápas dorazili v pěkném počtu, snad si zápas užili.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Popovič [-] - V. Brožka [-] (71. L. Tuscher [-] ) , J. Kurali [-] , Z. Šafránek [-] , J. Tůma [-] (42. D. Tomek [-] ) , L. Ebenhöh [-] , J. Gažák [-] , F. Štrachal [-] , M. Chromčák [-] , T. Kápar [-] (58. J. Kostohryz [-] ) , A. Perfoll [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - J. Ribár [-] , F. Fatura [-] , M. Micák [-] (55. M. Mrázik [-] ) , Z. Šlak [-] - R. Mertl [-] (84. O. Malák [-] ) , F. Malina [-] , J. Šisler [-] , M. Račák [-] - S. Budík [-] , P. Petscher [-] (88. T. Vacula [-] ) -

ŽK: 37. S. Budík , 37. M. Vítek , 74. R. Mertl , 80. J. Ribár .
Hráči zápasu: M. Popovič - M. Vítek , F. Fatura .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vítek Miroslav - KADLEC Lukáš, MAREŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Milan Račák
Tip experta: výhra hostů

Hrát v neděli nám sice moc nesvědčí, ale věřím, že kanonýr Standa Budík znovu rozvlní síť a odvezeme si všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jeste jsme neprohraly a doufam, ze nam to vydrzi co nejdele. Loni to byl ve Slavci hekticky zapas s hektickym zaverem a sarvatkou navzajem tak doufam, ze tomu se tentokrat vyhneme a odvezeme si 3 body. 0-2