2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko doma nestačilo na Kouty


Branky


37. S. Křivánek , 88. J. Novák - 24. M. Parma , 64. M. Neumann , 70. M. Dočekal (p.)
12

Kouty po demolici Radešínské Svratky vyhráli na hřišti silného Jemnicka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo za nerozhodného stavu

 

Od začátku zápasu začaly oba týmy s opatrnou hrou. Hrálo se převážně mezi vápny a tak na první střelu mezi tyče se čekalo do 15. minuty, kdy do vápna hostí pronikl Tesař, ale rána z úhlu skončila v náručí Stýbla.

O chvíli později diváci viděli nejhezčí moment utkání. Domácí Křivánek obešel na pravé straně obránce a jeho centr našel ve vápně Axmana. Ten míč trefil nůžkami, ale Stýblo perfektním zákrokem vytáhl balón na břevno a s pomocí obránce zahráli na roh. Hosté zahrozili přízemním centrem z levé strany, který na přední tyči tečoval Coufal těsně mimo. Ve 25. minutě vyrobili domácí chybu v rozehrávce před velkým vápnem a Neuman s Coufalem toho využili, když připravili pozici pro osamoceného Parmu, který sám před Kopečkem nezaváhal - 0:1. 

Následně Kouty ještě dvakrát zahrozili po rohových kopech. Ve 37. minutě obrana Koutů zahrála špatně ofsajd past a Křivánek využil špatné vyběhnutí Stýbla - 1:1.

 

O třech bodech pro hosty rozhodl z penalty Dočekal

Druhá půle začala další šancí domácího Jemnicka. Přímý kop Krejčího skončil opět na břevně, poté ještě Tesař dorážel hlavou, ale přestřelil odkrytou bránu. V 64. minutě opět obránci Jemnicka vytvořili chybu v rozehrávce, k míči se dostal Neuman a po kličce Kopečkovi zajistil hostům vedení - 1:2.

Vrchol domácích chyb nastal v 70. minutě kdy po zmatcích na pravé straně hosté posunuli míč do středu k volnému Nováčkovi. Toho nakonec ve vápně fauloval Hošek a z následného pokutového kopu Dočekal zvýšil na 1:3. Jemnicko mohlo snížit Tesařem, který postupoval sám na Stýbla, ten ale jeho obstřel vyrazil k dobíhajícímu Hoškovi, který z dorážky trefil pravou tyč. V závěrečném tlaku po centru snížil hlavou Novák, avšak vyrovnat se domácím již nepodařilo a tak si připsali druhou prohru.

 

 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Kincl Zbyněk -: Opět se potvrdilo nedáš dostaneš. Pokud se nevyvarujeme takových chyb, kdy soupeři darujeme branky, tak se asi výhry nedočkáme.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - J. Kalášek [-] (80. J. Anděl [-] ) , O. Tesař [-] , J. Novák [-] - M. Hošek [-] (78. K. Tesař [-] ) , D. Smetana [-] (51. T. Krejča [-] ) , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , V. Toman [-] , D. Vacuška [-] - M. Axman [-] -

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - M. Dočekal [-] , M. Nestrojil [-] , F. Coufal [-] (90. F. Neuman [-] ) , M. Neumann [-] (85. D. Stejskal [-] ) , J. Roušar [-] , M. Parma [-] , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] , M. Vrzal [-] (57. J. Nováček [-] )

ŽK: 61. S. Křivánek , 69. M. Hošek , 84. K. Tesař - 37. L. Stýblo , 44. J. Roušar , 59. J. Nováček , 61. M. Neumann .
Hráči zápasu: M. Parma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - FRYČ Vlastimil, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Jan Mašek
Tip experta: výhra domácích

Jemnicko po prohře ve Žďáře musí získat body v domácím prostředí. Proto věřím domácím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích