Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina zesměšnila Svratku devíti góly


14

Favorit soutěže z Vrchoviny okupuje od prvního kola první místo v tabulce a v neděli přivítal Radešínskou Svratku, která je přikována na chvostu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nadělili kanára už do poločasu

Domácí mohli jít do vedení už ve 3. minutě, ale Švanda trefil z hranice vápna jen břevno. Série rohů domácího celku skončila brankou v 10. minutě, když Slavíček po Bouškově rohu předskočil Drdlu – 1:0.

Na druhé straně zkoušel Skryjovu pozornost z úhlu Plhal. Hostujícího brankáře Petra protáhl z přímého volného kopu Polnický a po Slavíčkově pohotové bombě, která mířila mimo, se Petr jen ohlédl. Ve 31. minutě Petr zbytečně vyrazil centr ke Šmídovi a ten neměl problém skórovat – 2:0. Hned na to se po akci zleva prosadil Bača – 3:0.

V 35. minutě pláchl Starému podél koncové čáry Radek Blažíček a hledal své spoluhráče před bránou. Míč se k němu odrazil zpět před prázdnou bránu a bylo zaděláno na debakl – 4:0. Hned na to ten samý hráč zůstal nekrytý na hranici velkého vápna a hosté tahali míč ze své sítě popáté – 5:0. Zmar hostů dokonal Boušek, který v souboji jeden na jednoho přehrál Drdlu a sám před Petrem se nemýlil – 6:0.

Druhá půle se spíše dohrávala

Hned po pauze využil zmatků před bránou hostů důrazný střídající Sláma – 7:0. Chvíli na to pálil Polnický z voleje mimo a Slavíček na přední tyči parádní šajtlí orazítkoval spojnici.

V 54. minutě se sražená střela Josefa Dvořáka dostala k Plhalovi a ten míč uklidil do prázdné brány – 7:1. V 73. minutě centroval Liška a Šmída hlavičkoval přesně – 8:1. Zmar hostů dokumentovala 80. minuta, kdy se ze souboje mezi Starým a Polnickým odrazil míč do šibenice hostující brány – 9:1.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Petr Follprecht (trenér): První poločas jsme na soupeře dobře nastoupili. Zvolili jsme dobrou taktiku, kdy jsme naši hru hodně vysunuli, což na hráče Radešínky platilo. Její zkušení, ale už ne tolik rychlí hráči neměli při hře moc času. Druhý poločas se už víceméně dohrával, škoda že nemohli být na stadionu diváci, určitě by v druhé půlce kluky vybičovali k větší aktivitě.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Z osmi zápasů jsme čtyřikrát odešli s debaklem a vždy je to jako přes kopírák. Po první brance ještě hrajeme, ale jak dostaneme druhou, tak sklopíme hlavy a sesypeme se. Stejně jako při minulých náložích na nás platila rychlá hra směrem dopředu, kterou nejsme schopni zachytávat. Mrzí mě, že jsme na hřišti nepůsobili jako tým, ale jako banda jednotlivců, která není schopna plnit základní pokyny. Po zápase padlo v kabině spoustu podnětných slov a bude to jen o tom, jak si to každý přebere.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
P. Skryja [-] - D. Bača [-] , A. Boušek [-] (59. M. Kutra [-] ) , J. Chytrý [-] (46. L. Sláma [-] ) , L. Polnický [-] , M. Šmída [-] , L. Slavíček [-] (70. L. Novák [-] ) , V. Veselý [-] (70. J. Liška [-] ) , R. Blažíček [-] , T. Švanda [-] , V. Dobrovolný [-] (59. P. Blažíček [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - D. Novotný [-] , R. Smejkal [-] , M. Drdla [-] , A. Jinek [-] (71. L. Buřval [-] ) , Z. Starý [-] , P. Šoustar [-] , I. Plhal [-] (71. M. Pulkrábek [-] ) , V. Skryja [-] , J. Janů [-] (28. L. Dvořák [-] ) , Z. Josífek [-] (46. J. Dvořák [-] )

ŽK: 56. A. Boušek - 22. J. Janů .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 22:52

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: výhra domácích

Vrchovina je nejen pro mě jasným kandidátem na postup do kraje, takže do utkání bude vstupovat jako papírový favorit. Derby bývá nevyzpytatelné, ale Vrchovina na domácím hřišti dokráčí ke třem bodům a spraví si střeleckou chuť po minulém týdnu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích