P. Vejvoda 70. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 15:00

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov vybojoval bod v Myslibořicích


Branky


70. P. Vejvoda (p.) - 80. P. Špaček
11

Fotbalisté Myslibořic se rozešli smírně s Chlístovem, který tak nadále drží neporazitelnost

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Myslibořice přivítali na svém hřišti hráče Chlístova, kterým měli co vracet. V loňské sezoně se stejní soupeři potkali v prvním kole taktéž v Myslibořicích a bylo z toho hořké přivítání, domácího nováčka v okresní soutěži, debaklem 2:7. Tentokrát nechtěli domácí připustit podobný scénář a do hostů se pustili od první minuty. Domácí byli od začátku aktivnější, vytvořili si několik vyložených situací, za zmínku stojí hlavně rychlý brejk po pravé straně, který zakončoval Matoušek těsně vedle hostující branky. Druhá obrovská šance se zrodila v 30 minutě, kdy utekl po pravé straně Svoboda a předložil míč před prázdnou branku Ludvíkovi, ten však k udivení všech přestřelil. Poslední důležitý moment se odehrál ve 40 minutě, kdy se hlavou prosadil Svoboda, jenže do hry vstoupil hlavní rozhodčí a k udivení všech (i hostů) branku neuznal pro nedovolené bránění domácího útočníka. Tak skončila první půle bez branek. 

 

Oba týmy vstřelily opět po jedné brance

Druhá půle opět začala domácím tlakem, tentokráte bez stoprocentní šance. Postupem času se do zápasu dostal i hostující tým a hra se vyrovnala. Do slibné šance se řítil domácí útočník Svoboda, který prošel středem hřiště. V cestě mu stál už poslední obránce hostů, který do povalil na zem. Tento zákrok vyvolal nevoli domácích fanoušků po té, co rozhodčí místo červené karty pro hostujícího stopera vytáhl, jen kartu žlutou a navíc žlutou kartu dostal i pronikající Svoboda za filmování. V 70 minutě přišel penaltový zákrok na domácího Hvězdu v pokutovém území. K penaltě se postavil Vejvoda a s přehledem proměnil. Jednobrankové vedené domácí uspokojilo a přenechali iniciativu hostům. To se jim stalo osudným v 80 minutě, kdy se dokázal po nedůrazu domácí obrany v pokutovém území prosadit hostující Špaček. Myslibořice se již na další šance nezmohli a ještě se v závěru strachovali aspoň o ten remízový bod



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Palát Tomáš, hráč a trenér: Byli jsme od začátku aktivnější, vytvořili si několik vyložených situací. Postupem času se do zápasu dostal i hostující tým a hra se vyrovnala.




Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - L. Macháček [-] , V. Čapoun [-] (60. S. Marek [-] ) , L. Svoboda [-] , M. Ludvík [-] (62. B. Mencák [-] ) , J. Horák [-] , J. Matoušek [-] , D. Kunčík [-] (70. A. Pekárek [-] ) , F. Hvězda [-] (78. J. Nevoral [-] ) , P. Vejvoda [-] , T. Kratochvíl [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - T. Kuchařík [-] , M. Svoboda [-] , J. Pokorný [-] , R. Hruška [-] , P. Špaček [-] , L. Hrbáček [-] , D. Brestovský [-] , J. Uhlíř [-] (74. M. Mejzlík [-] ) , F. Wortner [-] , V. Kučera [-] (46. M. Rygl [-] )

ŽK: 42. J. Horák , 72. L. Svoboda , 75. F. Hvězda - 72. M. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Vejvoda - P. Špaček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KŘEN Filip - PALÁT Milan, TOMAN František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný duel s rozdílem jedné branky nebo remízu.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů