2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 10:15

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebeč v pěkném utkání udolala po penaltách Klíčany, které dohrávaly bez vyloučeného Jeslí


Branky


6

Hřebeč - Velmi těžký soupeř přijel do domácí arény. Klíčany jsou jistě favoritem soutěže, ale domácí měli první poločas v bráně skvělého zajíčka, který chytil několik jasných příležitostí. To pak po změně stran domcácí nakoplo, vyrovnali a´dokonce sahali i po třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Díky Zajíčkovi vedli hosté jen o jeden gól

Hned ve 3. minutě se dostal k hlavičce po centru Nováka Klavík, ale nezamířil přesně. Na druhé straně se sám na Zajíčka řítil Jeslínek, ale domácí brankář ho vychytal. V 7. minutě se situace opakovala a úspěšnější byl opět zajíček. Úvodní patnáctiminutovku zakončil tvrdou střelou z dálky Hájek, ale Zajíček si poradil i s tímto projektilem a míč vyrazil na rohový kop. Opět zahrozili i domácí, ale slabá hlavička Melichara šla jen doprostřed branky.

 

V 18. minutě se porohovém kopu a velkém důrazu prosadil hostující Hájek - 0:1. O sedm minut později našel svým centrem Lukič na zadní tyči Faktora, ale ten pálil vedle. Poté zahrával přímý kop Lukič, ale Fialu střelu vyrazil. Poté přišel ve 37. minutě parádní fotbalový moment hostujícího Buldry, který z voleje z dálky orazítkoval břevno domácí brány. 

Domácí sahali po třech bodech, ale hosté oslabení přečkali

Po sedmi minutách druhé půle se uvolnil Minha, ale jeho střelu vyrazil na roh Zajíček. V 57. minutě se pak domácím povedlo srovnat. Na Macháčův pas za obranu si naběhl Novák a mazácky přeloboval bezmocného brankáře - 1:1. Hra se poté chvíli ukldinila a další šance přišla prakticky až po dalších dvaceti minutách, ale Kalaš hlavičkoval těsně nad domácí bránu.

 

V 77. minutě byl vyloučen hostující Jeslínek a domácí mohli zápas otočit. Nejprve v 85. minutě se po rohovém kopu Nováka dostal do zakončení Lukič, ale hlavou zamířil těsně vedle. O dvě minuty později orazítkoval Melichar břevno. V poslední minutě nastavení vychytal Lukiče Fiala a dorážející Novák branku netrefil.

Bonusový bod zůstal doma

V penaltové loteriii vyhráli domácí, kteří si tak připsali bod navíc a získali tak cenný skalp nad jedním z favoritů celé soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Hřebeč
Miroslav Novák: "Po vlažnější první půlce, kdy nás v zápase udržel gólman Zajíček, jsme do druhé půle vstoupili aktivněji a důrazněji. Odměnou nám byli alespoň dva body. Bohužel je to pro nás málo, jelikož jsme si přáli, aby zůstali všechny body doma."




Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - M. Mentberger [-] (82. M. Stříbrský [-] ) , T. Lukič [-] , J. Faktor [-] (82. J. Pinkas [-] ) , A. Nadri [-] , A. Klavík [-] , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , T. Melichar [-] , M. Dolejš [-] , J. Kotěra [-]

TJ Klíčany
J. Fiala [-] - M. Bureš [-] , M. Krimlák [-] , T. Jurčík [-] , P. Hájek [-] - A. Kraus [-] (76. J. Ježek [-] ) , T. Buldra [-] , T. Petříček [-] , D. Minha [-] - T. Krimlák [-] (24. J. Kalaš [-] ) , J. Jeslínek [-] -

ŽK: 13. T. Lukič , 41. A. Nadri , 67. M. Novák , 89. R. Macháč - 3. T. Petříček , 77. M. Bureš , 77. J. Jeslínek . ČK: 77. J. Jeslínek .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - TRUMPUS Zbyněk, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: David Miškovský
Tip experta: remíza

Hřebeč doma dvakrát po sobě neprohraje, i když hraje se silnými Klíčany.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích