Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec doma jasně porazil Děpoltovice


Branky


0

Zajímavostí bylo, že šest branek domácích vstřelilo šest různých střelců a také, že všech sedm branek zápasu padlo až po přestávce.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlec byl od prvních minut lepším týmem, dlouho se jim ale nedařilo proměňovat jejich šance. Hosté se do příliš dobrých pozic nedostávali a zejména se bránili aktivitě domácího celku. Ten ale nedokázal v prvním poločase žádnou ze svých možností proměnit, do šaten šli tedy hráči za bezbrankového stavu.

 

 

Jen pár minut po pauze se to ovšem domácím podařilo zlomit. Nejprve otevřel v 50. minutě skóre zápasu Agon Limani a jen o pět minut později přidal druhou branku Sedlce Dalin Schónwalder. Sedlec se tak mohl uvolnit a s dvougólovým náskokem v zádech si hrát svoji hru. Děpoltovice se do mnoha šancí nedostávaly, udeřilo tedy na druhé straně. V 68. minutě přidal třetí branku domácích František Petra. V 75. minutě už to bylo 4:0, další gól Sedlce totiž vsítil Lukáš Tůma. Hostům se ale přece jen podařilo skóre korigovat. V 80. minutě si snižující branku připsal Karel Hubálek. Domácí ale ani za rozhodnutého stavu nepolevili a v samotném závěru utkání přidali další dvě branky. Nejprve se v 83. přesně trefil Štěpán Oncikr a o čtyří minuty později uzavřel skóre zápasu na 6:1 Petr Krejsa.



Ohlasy k zápasu


TJ KSNP Sedlec
Hrající trenér domácích, Jiří Osten: Dobrý výkon celého mužstva a naše zasloužená výhra, byli jsme lepší celý zápas. V prvním poločase se ještě nedařilo proměnit naše šance, ale v tom druhém už nám to tam začalo padat a po pěkných akcích jsme soupeře rozstříleli. Potěšující je, že branky dalo šest různých střelců v pořadí Limani, Dalin, Petra, Tůma, Oncirk a Krejsič. Zdroj: tjsedlec.cz




Sestavy


TJ KSNP Sedlec
M. Flekáč [-] - J. Janáček [-] , V. Patera [-] , P. Kadlec [-] (60. J. Budil [-] ) , Š. Oncikr [-] - P. Krejsa [-] , J. Hofman [-] , A. Limani [-] , L. Tůma [-] - D. Schönwalder [-] - M. Kováč [-] (46. F. Petra [-] )

TJ Děpoltovice
V. Belbl [-] - M. Kolitsch [-] , T. Košťál [-] , D. Hertl [-] , M. Křehlík [-] , M. Luboš [-] , O. Čech [-] , O. Pospěch [-] (36. K. Hubálek [-] ) , R. Höfler [-] , R. Ruber [-] (78. O. Kumičík [-] ) , L. Koteš [-]

ČK: 48. M. Křehlík .
Hráči zápasu: L. Tůma - K. Hubálek .
Místo: tráva. Počet diváků: 29. Rozhodčí: Vaněček Petr - BROŽÍK Luděk (N), BIČANÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.