2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

1.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pila díky dvěma brankám v závěru vyhrála v Děpoltovicích


Branky


0

Dlouho to vypadalo, že si tři body za vítězství připíší domácí Děpoltovice, díky červené kartě a dvěma gólům v samotném závěru utkání ale nakonec vyhráli hosté z Pily.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Zajímavé utkání 1. kola bylo od prvních minut velmi vyrovnané. Po sérii neproměněných šancí na obou stranách se vedení ujali domácí. Ve 33. minutě zamířil přesně Daniel Hertl, který otevřel skóre. Vedení ale vydrželo domácímu týmu pouhých devět minut, těsně před poločasem totiž dokázal vyrovnat hostující Tomáš Verzich. Poločasové skóre tak bylo vyrovnané, 1:1.

 

Divoký závěr

Herní obraz se ale po poločase nezměnil a znovu to byli domácí, kteří se dostali do vedení, tentokrát zásluhou gólu Ondřeje Čecha. Jeden ze zlomových momentů přišel v 70. minutě. Domácí Petr Švec po rozmíšce s jedním ze soupeřů vrazil do protihráče a za tento prohřešek viděl červenou kartu. Hosté vycítili šanci a svého soupeře zatlačili. Dlouho to vypadalo, že Děpoltovice tlak svého soupeře ustojí, v 90. minutě však přišlo vyrovnání z kopačky Jiřího Kalmana. Pila byla na koni a proti oslabenému soupeři cítila šanci i na víc, než na bod. To se také vyplatilo, v první minutě nastavení prostřelil Hájka Pavel Zrzavecký, jenž tak rozhodl vypjaté utkání, které Pila nakonec vyhrála 3:2. V závěru utkání byla udělena ještě jedna červená karta, kterou po dvou žlutých dostal hostující Petr Belbl.



Ohlasy k zápasu


TJ Děpoltovice
Domácí: Myslím, že asi rozhodlo vyloučení našeho hráče. Pila nás následně zatlačila a bohužel jsme nezvládli poslední dvě minuty zápasu, což bylo únavou, nebo i naší zrátou koncentrace.




Sestavy


TJ Děpoltovice
J. Hájek [-] - L. Koteš [-] , V. Belbl [-] , D. Hertl [-] , V. Hoger [-] (46. P. Švec [-] ) , M. Křehlík [-] , O. Čech [-] , P. Janiss [-] , K. Hubálek [-] , M. Skoupý [-] , T. Košťál [-]

TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - T. Verzich [-] (46. J. Kalman [-] ) , R. Vavřina st. [-] , M. Vavřina [-] , J. Tišnovský [-] , J. Plic [-] - J. Duda [-] , A. Bošiak [-] - R. Vavřina [-] - P. Belbl [-] , P. Zrzavecký [-]

ŽK: 23. K. Hubálek - 39. R. Vavřina st. , 90. P. Belbl . ČK: 70. P. Švec - 90. P. Belbl .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Polívka Miloslav - BIČANÍK Pavel (N), RŮŽIČKA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.