L. Waldmann 56.
L. Waldmann 80. (p.)
2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov vydřel výhru v Domažlicích


Branky


0

Domažlice se poslední zápasy velmi trápí v koncovce, vzít za své tento fakt mohl již tuto sobotu v utkání proti Chotíkovu. Tentokrát sice domácí Benfika branky střílela, Chotíkov ovšem vstřelil o gól víc a bere všechny tři body za výhru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotíkov se ujal vedení

Domažlice začaly velmi aktivně snažily se nepustit soupeře do hry, což se jim celkem dařilo. Do vedení ale mohl jít po pár minutách Chotíkov, ale Jiří Hartl svůj tradiční brejk tentokrát neproměnil. Ve 34. minutě udeřili poprvé hosté. Po ponechané výhodě si míč vzal Martin Míka, hodil si míč mezi dva obránce soupeře, které přesprintoval a následně poslal míč k tyči Strakovy branky. "Úplně omládl..", komentoval první branku svého celku trenér Urbánek. O vyrovnání se snažil například Ondřej Černý, který ale svou střelu hlavou nasměroval pouze do rukavic připraveného brankáře Vojáčka, který v prvním poločase udržel čisté konto a Chotíkov šel do kabin se příznivého stavu 1:0.

Chotíkov se na vítězství nadřel

I v druhém poločase mělo více ze hry domácí mužstvo, branku ale opět vstřelili jako první hosté. V 56. minutě navázal na svého bratra brankou David Míka, který tečoval míč po centru do vápna a poslal Chotíkov do dvoubrankového vedení. To ovšem vydržel necelou minutu. Po pěkné akci na pravé straně se s míčem uvolnil Milan Lucák a ve vápně našel v dobrém pohybu kapitána Lukáše Waldmanna, který střelou z první poslal míč na první tyč. O vyrovnání se mohl postarat Martin Buršík, který z hranice malého vápna mohl střílet do odkryté branky. Míč ale zasáhl pouze ve skluzu a levačkou netrefil branku přesně. V 77. minutě vrátil vedení o dvě branky svému týmu Dominik Chotěborský. Střídající Tomáš Hruška vybojoval míč a v následném brejku přihrál právě Chotěborskému, který se zakončením neměl problém. V 80 minutě ještě vykřesal jiskru naděje znovu Lukáš Waldmann, který proměnil penaltu nařízenou za faul na Martina Buršíka, kterému soupeř prošlápl nohu. V závěrečném tlaku domácích ale již branka nepadla, a Chotíkov si tak po týmovém a bojovném výkonu přívezl domů tři body z Domažlic.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "My jsme opět neproměnili náš velký tlak a šance. Soupeř nám ale po brejku dal první branku. Na začátku druhé půle jsme si opět vypracovali nějaké šance, ale opět jsme neproměnili. Potom jsme byli nedůrazní a dostali jsme druhou branku. Brzy jsme snížili a celý druhý poločas jsme byli aktivnější. Soupeř měl ale čtyři střely na branku a dal tři góly. Myslím si, že jsme si nezasloužili prohrát, ale hraje se na góly..."

FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér hostů: "Jsem rád, že jsme utkání zvládli. Zápas probíhal tak, jak jsem předpokládal. Mladé mužstvo soupeře bylo možná aktivnější, ale dělalo chyby, které jsme my trestali a vyhráli jsme."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
J. Straka [-] - M. Lucák [-] , I. Vojtko [-] (72. P. Dufek [-] ) , M. Pavlíček [-] , M. Vísner [-] (72. L. Bláha [-] ) , L. Waldmann [-] , O. Černý [-] , M. Buršík [-] , J. Nerad [-] , M. Hojda [-] (84. F. Copák [-] ) , J. Kalný [-]

FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - D. Míka [-] , M. Prais [-] , D. Vacek [-] , J. Hartl [-] , J. Fikar [-] , D. Chotěborský [-] , J. Kluska ml. [-] , J. Levý [-] , M. Lopata [-] (75. T. Hruška [-] ) , M. Míka [-] (86. J. Pechler [-] )

ŽK: 59. M. Míka , 82. D. Míka .
Hráči zápasu: L. Waldmann - M. Míka .
Místo: Domažlice - UMT. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šiška Pavel - VOCELKA Milan, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.