2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov obral o body vedoucí Rozvadov


Branky


0

Velký šlágr 13. kola měl na svědomí souboj Chotíkova a Rozvadova, tedy prvního a třetího týmu tabulky. Po 90 minutách utkání nebylo o vítězi rozhodnuto, o vítězi rozhodlovaly až pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný Chotíkov přehrál v prvním poločase svého soupeře.

Domácí se do prvního poločasu obuli ve velkém stylu a tlačili se do koncovky. Sám na brankáře Ptáka šel například Jiří Hartl, ale neprostřelil vyběhnuvšího brankáře dosavadního vedoucího celku. Za pár minut si to mohl zopakovat, ale míč si moc předkopl a ani na druhý pokus míč do sítě nedostal. Ačkoliv by si někdo mohl myslet, že potřetí již musí Jiří Hartl vsítit, tak svým pokusem přeloboval jak brankáře, tak i branku, a na úvodní trefu se tak čekalo dál. Čekání se mohlo ukončit po půlhodině hry. Miroslav Lopata se rozhodl jít do souboje, hodil si balón mezi dva obránce soupeře a byl faulován ve vápně, což ovšem prošlo bez jakéhokoliv povšimnutí sudího Křena, který nechal ve hře pokračovat. Ve 36. minutě se již domácí lavička dočkala gólu a mohla slavit. Jiří Hartl proběhl po pravé straně a následně posadil míč přesně na hlavu nabíhajícího Jaroslava Klusky, který z malého vápna poslal míč za záda bezmocného Ptáka. 

Vyrovnání a zlepšení hostů

Rozvadov do druhého poločasu vstoupil mnohem lépe, než do toho prvního a svou aktivitou dělal soupeři problémy. V 74. minutě se dočkal zaslouženého vyrovnání. Lukáš Čížek vystihl nepřesnou rozehrávku domácí defenzivy a poslal míč do sítě. V závěru utkání došlo pro Chotíkov k nepříjemné situaci, kdy se zranil i druhý stoper, Martin Míka, kterého na závěrečné minuty musel zastoupit náhradní brankář Vojáček. "Měl jsem trochu obavy, abychom neinkasovali, naštěstí jsme to udrželi", okomentoval nepříjemné okamžiky Jaroslav Urbánek, trenér chotíkovského mančaftu.

Penalty pro domácí

V penaltovém rozstřelu, který se již drží jen na území Plzeňského kraje, byl šťastnější tým domácího Chotíkova, jehož borci zvítězili v poměru 4:1, když rozhodující penaltu dal David Míka. 



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér domácích: "Dá se říct, že jsem spokojený. Hlavně za první poločas, kde jsme hráli bojovně, vytvořili jsme si čtyři příležitosti, ale proměnili pouze jednu. Ve druhé půli se již projevila větší fotbalovost Rozvadova a je škoda, že jsme po zbytečný chybě inkasovali, ale ta remíze je víceméně zasloužená."

TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér hostů: "Zasloužená remíza bych řekl. Prohrávali jsme 1:0, dorovnali jsme to v druhé půli. Dnes jsme se potýkali s velkou marodkou, přijeli jsme v jedenácti lidech, z čehož byli ještě tři hráči zranění a dohrávali pod prášky. Bod zasloužený. Teď máme týden na to, abychom se dali dohromady a připravili se na Vejprnice."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
J. Krásl [-] - J. Pechler [-] , M. Lopata [-] , J. Levý [-] , M. Míka [-] (83. M. Vojáček [-] ) , D. Míka [-] , J. Kluska ml. [-] , D. Chotěborský [-] , J. Hartl [-] , J. Fikar [-] (65. T. Hruška [-] ) , M. Prais [-]

TJ Rozvadov
J. Pták [-] - T. Hutta [-] , T. Kabourek [-] , M. Skopový [-] , P. Kaše [-] , J. Křehlík [-] , M. Bronec [-] , L. Čížek [-] , P. Hána [-] , J. Viterna [-] , J. Žemlička [-]

ŽK: 75. J. Pechler - 44. M. Bronec , 80. P. Kaše .
Hráči zápasu: D. Míka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - HOMR Michal, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.