Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice těsně porazily trápící se Bolevec


Branky


0

Benfika z Domažlic tentokrát na svém pažitu přivítala předposlední celek tabulky, Bolevec. Domácí se rádi prezentují rychlým a přímočarým fotbalem, což po celý zápas dělalo Bolevci problémy a nakonec to vyústilo v prohru hostů 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prospaný začátek

Domácí tým zaskočil svojí aktivitou od prvních minut svěřence trenéra Klečky, který opět musel lepit sestavu, a na gólmana Körnera vyslal několik nebezpečných střel. Tu nejzákeřnější měl na svědomí Ivo Vojtko, jehož střela ale našla cestu do gólmanovo rukavic. V 9. minutě navíc musela bolevecká lavička řešit další problém, když se zranil Pavel Greif. O pěkný fotbalový moment se pokusil domácí kapitán Korelus, který si na půlce všiml vyběhnutého gólmana Körnera, který se ale do brankly stihl vrátit a pokus o lob lapil. V 15. minutě se již konečně mohli domácí hráči radovat. Libor Bláha se uvolnil s míčem před vápnem a vyslal ránu na boleveckou branku, ve které si sice brankář Körner na míč sáhl, ale to bylo vše, a domácí se tak radovali poprvé. Ve 21. minutě se nadechl Lešek ke sprintu, přeběhl s míčem půlku hřiště a předložil míč na vápno Davidu Tumpachovi, který jedovatou ránou protáhl Körnera, který míč vyrazil k Liborovi Bláhovi, a ten již poslal míč do odkryté branky bodlem. O 4 minuty později se již mohli radovat i hosté. Krásná střela Ondřeje Šnaidera si našla cestu jen k pravé tyčce Švihoříkovy branky, od kterého se míč ovšem odrazil k Lukáš Matouškovi, který míč z těžkého úhlu raději jen vrátil před branku, kde již na malém vápně číhal Michal Pelnář a doťukl míč do prázné branky.

Závěrečný tlak zhatila červená karta

Druhý poločas začal podobně jako poločas první náporem domácího celku, který byl zužitkován po pěti minutách. Ivo Vojtko nasadil na hranici vápna jesle kapitánu Bublíkovi a přihrál míč volnému Tumpachovi, který měl již snadnou úlohu. V 74. minutě ale bylo opět sníženo. Po průniku na pravé straně a následném centru Jana Sušánky se snesl míč na nohu Ondřeje Šnaidera, který vzal míč ještě ve vzduchu z první a svojí ránu otřel o tyč domažlické svatyně. V tu chvíli se hosté nadechli k závěrečnému tlaku, ovšem v 77. minutě unikl domácí Vojtko a dobíhající Marek Soukup zatáhl za záchranou brzdu a bez jakékoliv zákeřnosti a se smířením s červenou kartou zatáhl Vojtka za dres a poroučel se do kabin. Z následného přímého kopu trefil kapitán Korelus pouze zeď a následná střela právě střídajícího Františka Copáka zaplachtila pár čísel na pravou šibenicí.  I tak měli hosté ale šanci na vyrovnání, hlavička Šlehofera po přetaženém centru ale skončila těsně vedle.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
vyjádření fotbal.domazlice.cz: "Domácí svoji roli favorita splnili, byli téměř celý zápas aktivnějším mužstvem, vycházela jim kombinace ve středu hřiště a kdyby je nezradily finální přihrávky, mohlo být mnohem veseleji, ale nedůslednou defenzívní činností nechali hostům dosáhnout dvakrát kontaktního gólu, čímž byl zápas dramatický až do konce."

SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér hostů: "Soupeř měl tým z mladých a rychlých kluků. Propásli jsme začátek zápasu a do 20. minuty jsme prohrávali 2:0. Potom jsme to začali vyrovnávat a dali jsme kontaktní gól. Na začátku druhé půle jsme udělali velkou chybu a dostali jsme na 3:1. Po dalším kontaktním gólu jsme ale museli dohrávat v deseti, což nám v závěrečném tlaku nepomohlo."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
J. Švihořík [-] - I. Vojtko [-] (89. M. Hojda [-] ) , D. Tumpach [-] , O. Černý [-] (81. L. Waldmann [-] ) , L. Bláha [-] (77. F. Copák [-] ) , M. Buršík [-] , T. Korelus [-] , J. Kubr [-] , M. Lucák [-] , J. Šimůnek [-] (84. J. Kalný [-] ) , D. Lešek [-] (55. M. Pavlíček [-] )

SSC Bolevec
J. Körner [-] - D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] , J. Fryček [-] , M. Soukup [-] , L. Matoušek [-] , M. Bublík [-] , J. Šanoba [-] , J. Sušánka [-] , O. Šnaider [-] , P. Greif [-] (9. J. Šlehofer [-] )

ŽK: 37. J. Fryček , 90. M. Bublík . ČK: 77. M. Soukup .
Hráči zápasu: L. Bláha - M. Pelnář .
Místo: Domažlice - UMT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mazán Jan - MAZANEC Marek, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.