2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice po dobré výkonu prohrály 1:2


Branky


0

V rámci 11. kola se představily i Svéradice a Domažlice. Na jedné straně zkušenosti, na druhé dravé mládí. Domažličtí celý zápas tlačili, ovšem produktivní byly Svéradice, které přečkaly několik šancí soupeře a celkem nečekaně berou všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Festival neproměněných šancí

Benfika od začátku utkání držela balón a útočila, ve svých šancích ale opakovaně selhávala. Libor Bláha se řítil sám na brankáře Rojíka, který mu ale uzmul míč z kopačky. V další obrovské šanci selhal i David Tumpach, který z malého vápna opět donutil domácího borce vytasit výtečný zákrok. Poté si ale Vlastimil Beránek vzal příklad ze svého malého idola z Barcelony, protancoval obranou Domažlic jako Leo Messi a vystřelil na branku. Jeho střela byla vyražena gólmanem Kuplíkem, který si odbýval premiéru v domažlickém dresu, přímo na nohu dobíhajícího Stanislava Krejčíka, který si s nečekanou nabídkou věděl rady a míč poslal do sítě. Do poločasu ale byl stav opět nerozhodný. Libor Bláha vyslal z pravé postranní čáry jedovatý balón do vápna, kde číhal David Tumpach, který učinil zápas dramatičtějším. Šance Benfiky ale nadále neutichaly. Jednou se po prohraném soubojí ve středu hřiště rozezněla dokonce tyč po střele Martina Buršíka.

Svéradice rozhodly

Obraz druhého poločasu se velmi nápadně podobal tomu prvnímu a Benfika stále myslela na tři body. Pozadu ale nebyly ani Svéradice, které zlepšily napadání a častěji se dostávaly k míči. Do příležitosti se mohl dostat Román Kába, kterého ale zastavil praporek pomezního. Pár minut nato byl k vidění krásný fotbalový moment, nad kterým zaplesalo srdce nejednoho fotbalového gurmána. Jakub Lavička se uvolnil na vápně, obdržel míč, udělal několik kroků k bráně domažlické rezervy a moravskou placírkou poslal míč nechytatelně do šibenice. Velkou šancí pohrdl domácí Chaloupka, před kterým zívala prázdná branka. Se svou šancí nenaložil gólově ani trojnásobný hráč kola, Vlastimil Beránek. Do další šance se dostal znovu i Libor Bláha, ale napodruhé tváří v tvář svéradickému fantomovi v bráně neuspěl. Svéradice tak braly tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér domácích: "Uhráli jsme tři body, za což jsem rád. Bylo to ovšem jen díky tomu, že hosté v prvním poločase neproměnili řadu dobrých šancí. Měli jsme i nějaké další šance v druhé půli, ale hlavně bych rád vyzdvihl výkon brankáře Rojíka, který nás v první půli opravdu podržel."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "Jsme zklamaní z výsledku, protože jsme si nezasloužili prohrát, zvláště po výborném prvním poločase, kdy jsme neproměnili asi sedm tutových šancí a dočkali jsme se jediné branky. Dnes jsme vyhořeli v koncovce a soupeř nás trestal za každou chybu."



Sestavy


FK Svéradice
J. Rojík [-] - L. Petřík [-] (86. M. Klas [-] ) , J. Vonášek [-] , M. Jiřinec [-] , V. Brůha [-] - R. Kába [-] , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] , M. Chaloupka [-] (90. J. Šimsa [-] ) , J. Lávička [-] - V. Beránek [-] -

TJ Jiskra Domažlice B
J. Kupilík [-] - M. Hojda [-] (74. L. Waldmann [-] ) , T. Korelus [-] , J. Kubr [-] , M. Lucák [-] (74. J. Korelus [-] ) , J. Šimůnek [-] , I. Vojtko [-] , D. Lešek [-] , D. Tumpach [-] , L. Bláha [-] , M. Buršík [-]

ŽK: 69. L. Petřík - 73. M. Lucák , 81. L. Waldmann , 84. J. Korelus .
Místo: Svéradice. Počet diváků: 105. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - LEGO Jan, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.