Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov nezaváhal a pokračuje ve spanilé jízdě


Branky


0

Rozvadovští zatím až nečekaně lehce prochází podzimní částí soutěže. Další tři body si připsali i proti ambicióznímu nováčkovi ze Svéradic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostů nevedla k vedení

Rozvadov do utkání vstoupil vlažně a v 6. minutě mohl pustit Svéradice do rychlého vedení, střelu Miloše Heřmana ale nohou vytěsnil gólman Makrlík na rohový kop. Následný centr propadl až na malé vápno, kde stál osamocený stoper Vonášek, který ve stoprocentní šanci nechal znovu vyniknout brankáře Makrlíka. I přes veliké šance Svéradic se do vedení dostal Rozvadov. Pavel Kaše obešel s míčem u nohy tři protihráče a prostrčil míč mezi stopery na Jaroslava Žemličku, který se štěstím nasadil gólmanovi Rojíkovi jesle a vstřelil první gól utkání. Poměr šancí byl ale nadále na straně hostujícího celku, v další obrovské šanci ovšem znovu nedostal míč do sítě Miloš Heřman. Když nedokázal vyrovnat ani tradiční střelec hostů, Vlastimil Beránek, bylo jasné, že do šaten se půjde za stavu 1:0.

Druhý poločas byl ze strany domácích mnohem lepší

Promluva hrajícího trenéra Martina Bronce o poločasové přestávce evidentně zafungovala a domácí celek z pohraničí předváděl naprosto odlišnou hru. Dokázal zpřesnit a zrychlit rozehrávku a několikrát tím přečísloval soupeře. V 56. mknutě se hráči v zelených dresech radovali podruhé. Krásného centru staršího z bratrů Viternů, Luboše, využil na zadní tyči Lukáš Čížek a prosadil se proti gólmanovi Rojíkovi hlavou. Za čtvrthodiny se tentýž hráč mohl radovat znovu. Po dlouhém nákopu Jana Viterny se k míči na pravé straně dostal Pavel Kaše a nadýchaným centrem našel na zadní tyči znovu hlavu Lukáše Čížka, který zvýšil na 3:0. V poslední minutě utkání navíc střídající Nikolay Stoilkov udržel míč před velkým vápnem a v pádu prostrčil míč na jiného střídajícho borce, Patrika Hánu, který v ponechané východě zamířil přesně k tyči svéradické svatyně a stanovil konečné skóre na 4:0



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér domácích: "Opět byla od nás první půle prochrápaná, Svéradice mohly jít do vedení, ale několikrát nás podržel gólman Makrlík. Do druhý půle jsme se už probudili a zaslouženě jsme vyhráli. Ovšem první půle nebyla vůbec dobrá."

FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér hostů: My jsme bohužel v prvních dvaceti minutách neproměnili naše šance a naopak jsme dostali jednu branku. Situaci nám zkomplikovalo i zranění hráče Makovce a v druhé půli jsme inkasovali ještě třikrát. To, co ale neproměníme, to je opravdu obdivuhodné."



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - L. Viterna [-] (76. N. Stoilkov [-] ) , M. Šácha [-] (79. M. Skopový [-] ) , P. Kaše [-] , J. Křehlík [-] , M. Bronec [-] , L. Čížek [-] (85. P. Hána [-] ) , T. Kabourek [-] , J. Viterna [-] , J. Žemlička [-] , T. Hutta [-]

FK Svéradice
J. Rojík [-] - L. Petřík [-] , J. Vonášek [-] , M. Jiřinec [-] , V. Brůha [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] (44. M. Klas [-] ) , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] , M. Chaloupka [-] (73. J. Lávička [-] ) - V. Beránek [-]

ŽK: 40. M. Šácha , 61. J. Žemlička .
Hráči zápasu: T. Makrlík .
Místo: Rozvadov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Špoták Rudolf - ŠIŠKA Pavel, ŠTÖKL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.