0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid i v desíti vyhrál v Horšáku


Branky


0

Mladé mužstvo Rapidu navšítvilo Horšovský Týn, který na svém hřišti dokáže potrápit snad každého. Tentokrát si ovšem domácí mužstvo nevypracovalo pořádnou gólovou šanci a všechny tři body si odváží hosté do Plzně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubené vedení a následná červená

V první velké šanci se zčistajasna objevila mladá vycházející hvězda rapidského fotbalu, Matěj Trojanec, jehož pokus ale zastavila konstrukce Novákovo brány. Pár minut na to mohl trenérskému duu Mysliveček - Černický udělat radost nejzkušenější muž v plzeňském dresu, Jiří Hucl, který se před vápnem zbavil svých dvou strážců a vyslal jedovatou střelu na zadní tyč, která ale opět přistála jen na tyči horšovské branky. V 18. minutě fotbalový bůh Rapidu za počáteční aktivitu odměnil. Náhradník Dominik Tarhaj, mimochodem někdejší hráč právě Horšovského Týnu, vysunul za domácí obranu zkušeného Tomáše Davídka, který si proti gólmanu Novákovi věděl rady a vsítil první gól utkání. Kdo by si v té chvíli pomyslel, že při takovém návalu šancí to bude gól jediný. Aby tyč nezůstala chvíli v klidu, rozhodl se ji znolvu rozechvět Matěj Trojanec a z 22 metrů se přesně trefil, tentokráte do té levé. Poté se do ojedinělé šance dostal i Týn, ale Marek Falout nezatočil míč dostatečně a jeho pokus z trestného kopu šel dva metry od tyče. Ve 40. minutě se ovšem nechala vyloučit nová akvizice Rapidu ze Senca, František Peroutka, který se po druhé žluté kartě za stáhnutí soupeře k zemi na půlící čáře viděl kartu červenou a zápas pro něj rázem skončil. Horšovský Týn mohl nabídnuté výhody ihned využít, ale Michal Pinc svou šancí pohrdl a do šaten se šlo za stavu 0:1 pro hosty.

Bránění vedení

Druhý poločas byl velmi stereotypní. Domácí se snažili vyrovnat a proti oslabenému celku hráli velmi útočný fotbal. Hosté se ale výborně bránili a sporadické ohrožování z dálky nebylo pro gólmana Bekeho nic, s čím by si neměl poradit. Veškeré snahy o ohrožení Rapidu z menší vzdálenosti končily nepřesnou přihrávkou, centry ze strany uklízeli hostující obránci ven z vápna. Rapid se tak může těšit z dalších bodů do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí domácích: "Rapid hrál rychleji, důrazněji, byl lepší na míči, byl velmi dobrý v útoku a my můžeme být rádi, že jsme po prvním poločase prohrávali jen 0:1. Domácí sice dohrávali první poločas v deseti, protože se jim jasně, ale úplně zbytečně nechal vyloučit hráč. Od té doby jsme měli převahu, ale byli jsme jaloví. Opticky jsme měli více ze hry, ale bylo to velmi neplodné. Dnes by jsme asi gól nedali ani kdyby se hrálo do teď."

SK Rapid Plzeň
Radek Černický, trenér hostů: "Znovu se nám zranil další hráč, takže jsme využili mladíka ze Senca, který se bohužel svou nezkušeností nechal ve 40. minutě vyloučit, takže jsme hráli skoro hodinu o deseti, ale do té doby jsme byli jasně lepší, domácí si vytvořili jen několik střel z dálky. Ve druhém poločase jsme se sice bránili, ale soupeře jsme do ničeho nepustili."



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - D. Novák [-] , J. Černík [-] , V. Rada [-] - L. Kordule [-] , M. Čedík [-] , M. Falout [-] - M. Pinc [-] - J. Jurko [-] , T. Novák [-] , M. Konopík [-] (46. Z. Rubáš [-] )

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - D. Tarhaj [-] , T. Davídek [-] (80. L. Pavlíček [-] ) , M. Trojanec [-] (91. O. Šustr [-] ) , T. Zajíček [-] , F. Peroutka [-] , R. Klekner [-] (92. J. Kalaš [-] ) , J. Hucl [-] , P. Nový [-] , J. Buček [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 79. J. Novák , 86. J. Černík - 28. F. Peroutka , 80. J. Šindelář , 90. P. Beke . ČK: 39. F. Peroutka .
Hráči zápasu: D. Tarhaj .
Místo: Horšovský Týn. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lhoták Luděk - MAZANEC Marek, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.