2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov si poradil se sokoly a vyhoupl se do čela


Branky


0

Rozvadov před začátkem soutěže rozhodně nepatřil mezi užší špici adeptů na první příčku. Díky zaváhání Sušice se tam ovšem dnešní výhrou 2:1 nad Lhotou dostal a minimálně do dalšího kola tam i zůstane. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný stav po prvním poločase

Rozvadovští jsou po vynyikajícím záčátku soutěže v dobrém rozpoložen, a tak nebylo velkým překvapením, že to byli pravě domácí, kteří se dostali do vedení. V 15. minutě se Martin Šácha dostal z pozice pravého obránce až do útoku, prokličkoval se k vápnu a levou nohou zakončil do míst, kam Lukáš Böhm, gólman sokolské Lhoty, nedosáhl. Lhotu do evidentně nakoplo a její hráči se začali mnohem více tlačit dopředu. Odměnou za to jim bylo ve 32. minutě vrovnání z kopačky Davida Křížka. Po standardní situaci si sedmadvacetiletý útočník hostů našel volné místo ve vápně a nikým nehlídaný poslal svou střelu hlavou do branky. Radost trenéra Nyklese mohl zapříčinit Matěj Strejček, jehož střela z nadějné pozice ovšem byla zblokována poze na rohový kop.

Rozhodnutí v závěru

Dosavadní stav 1:1 hrál spíše do karet hostujícím borcům, aktivní hrou se ale ve druhém poločase prezentovaly oba týmy. Blíže k rozhodnutí utkání měli hosté, technická střela Jakuba Kohouta si ale cestu do sítě Tomáše Marklíka nenašla. Radovali se tak nakonec hosté. Deset minut před koncem utkání míč přebral Jaroslav Žemlička a povednou individuální akci zakončil gólem, který v tu chvíli přisoudil tři body domácímu Rozvadovu. Zvrátit to mohl kapitán hostů Leoš Nejdl, ovšem před zívající prázdnou brankou nedosáhl na míč a mohl tak jen složit obličej do dlaní. Vedení mohl naopak v poslední minutě navýšit znovu Jaroslav Žemlička, ale v samostatném úniku zaváhal. 



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér domácích: "Nedařilo se nám vůbec. Soupeř byl hodně houževnatý a my jsme se bohužel až příliš přizpůsobili hře našeho soupeře."

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér hostů: "Nastoupili jsme na hřišti prvního mančaftu, takže určitě tam nějaký jakože respekt byl, ale určitě ne strach, takže jsme do Rozvadova jeli i přesto udělat nějaký výsledek. V tom utkání jsme rychlé prohrávali, poté jsme ale přebrali otěže a vyrovnali. V druhém poločase byli šance na obou stranách, ale 10 minut před koncem jsme ze skrumáže inkasovali a i přes obrovskou šanci se nám nepodařilo vyrovnat. Nemyslím si ale, že bychom podali nějaký špatný výkon. Prohráli jsme se ctí."



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - M. Šácha [-] , M. Skopový [-] (90. P. Kořínek [-] ) , J. Křehlík [-] , M. Bronec [-] , N. Stoilkov [-] , P. Hána [-] (84. I. Dlagonski [-] ) , J. Viterna [-] , P. Kaše [-] , J. Žemlička [-] , T. Hutta [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - J. Šroubek [-] , P. Nový [-] , J. Hrdlička [-] - J. Kohout [-] (78. M. Křížek [-] ) , L. Nejdl [-] - D. Křížek [-] , M. Strejček [-] - L. Janka [-] , V. Fiala [-] (90. L. Čejka [-] ) , V. Zelenka [-]

ŽK: 31. M. Šácha , 45. J. Křehlík , 60. M. Bronec - 31. D. Křížek , 66. V. Fiala , 90. L. Böhm , 90. J. Šroubek .
Hráči zápasu: J. Žemlička - M. Strejček .
Místo: Rozvadov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: LEGO Jan - HODEK Jakub, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.