0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov loupil v Mýtě


Branky


30. T. Hutta , 41. P. Hána , 90. T. Hutta
0

Mýtu se na startu nové sezóny zatím vůbec nedaří, naopak Rozvadov se mohl výhrou v dnešním utkání posunout na první místo. To se nakonec podařilo, když si hosté připsali po výhře 3:0 tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto již po prvním poločase

Mýto začalo před 250 diváky velmi aktivně a tlačilo se do brány. Tomáš Marklík působil zezačátku nervózním dojmem a veskrze jen vyrážel míče před sebe, čehož ovšem především Švejda nedokázal využít. Již v 5. minutě musela ale slavojská lavička řešit první problém, když pro svalové zranění nemohl pokračovat tradičně brousič zadních řad Martin Světlík, kterého nahradil Josef Kotnauer. Ve 30. minutě trestalo chyby domácích rozvadovské mužstvo poprvé. Na konci kombinace hostů se objevil u míče Tomáš Hutta a přesnou ranou poslal Rozvadov do vedení 1:0. Do konce poločasu vedení zdvojnásobil Patrik Hána, když se odpoutal od svého strážce a donutil Jakuba Křikavu lovit míč ze sítě podruhé. 

Mýto stále bez výhry

Mýto mohlo na začátku poločasu snížit, to by však musel Ladislav Šťastný mířit o pár decimetrů vlevo. Rozvadov sice pod dojmem náskoku spíše držel balón, ovšem své šance si vypracoval, jako například střelu Jaroslava Žemličky, který svou střelou rozezněl pouze břevno mýtské svatyně, podobně jako jeho spoluhráč o pár minut později. Na druhé straně nedokázal poslat do sítě míč hlavou Petr Štych. Když už to vypadalo, že zápas skončí výsledkem 0:2, postavil se v poslední minutě zápasu k míči střelec první branky utkání Tomáš Hutta a svou střelou zřejmě překvapil gólmana Křikavu, který si pro míč v síti došel potřetí, čímž i ukončil zápas, na který znovu nebudou vzpomínat domácí v nejlepším, jelikož jejich hra byla opět rozebrána jako domeček z lega. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí domácích: "Soupeř byl lepší. Rozhodl gól na 2:0, jelikož do té doby byla hra vcelku vyrovnaná. Druhý poločas soupeř již zkušeně dohrál. V poslední minutě ještě soupeř ještě upravil na konečných 3:0, ale to už nebylo nic důležitého."

TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér hostů: "Herně to byl slabší výkon, jelikož jsme se přizpůsobili mužstvu soupeře, které je vyloženě bojovným mužstvem. Co se týče herního výkonu, tak ten dnes tedy nebyl dobrý."



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Křikava [-] - M. Kolařík [-] , R. Fišer [-] , M. Světlík [-] (5. J. Kotnauer [-] ) , M. Tyc [-] - P. Štych [-] , O. Kříž [-] (46. M. Lupáč [-] ) , P. Bejček [-] (72. M. Vild [-] ) , L. Šťastný [-] - M. Švejda [-] , F. Koudelka [-] (70. M. Veverka [-] )

TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - M. Bronec [-] , N. Stoilkov [-] (87. P. Kořínek [-] ) , L. Viterna [-] (83. J. Křehlík [-] ) , T. Kabourek [-] , P. Hána [-] (90. T. Trejbal [-] ) , L. Čížek [-] , J. Viterna [-] , P. Kaše [-] , J. Žemlička [-] (78. I. Dlagonski [-] ) , T. Hutta [-]

ŽK: 21. J. Kotnauer , 65. L. Šťastný , 88. R. Fišer - 16. L. Čížek , 26. M. Bronec , 51. J. Žemlička , 83. T. Hutta .
Hráči zápasu: J. Viterna .
Místo: Mýto. Počet diváků: 251. Rozhodčí: Mazán Jan - ČERVENÝ Václav, LEGO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.