3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby si v Sušici vynutily pokutové kopy


Branky


0

Favorit ze Sušice nedokázal potvrdit papírové předpoklady a proti bojovnému celku z Lub si nevěděl rady. Zápas nakonec dospěl až k penaltovému rozstřelu, ve kterých bod navíc urvala domácí Sušice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól a červená karta

Nepřijít na zápas včas se nemuselo vyplatit, síť se totiž poprvé rozvlnila již ve čtvrté minutě utkání, když se individuálně vymotal kolem lubských branících borců talent sušické kopané, Miroslav Vrhel, přihrál Jaromíru Králíkovi, který přehodil vyběhnuvšího Jana Kalaše a nasměroval tím míč do branky. Ve 26. minutě musel mladý rozhodčí Šlajs řešit ošemetnou situaci, když soupeře metr před brankovou čárou přejel Aleš Čížek. Rozhodčí neváhal odpískat penaltu a navíc ještě ukázal faulujícímu Čížkovi červenou kartu, což rozpoutalo vášně na hostující lavičce. "Penalta jasná, ale červená karta k tomu mi přišla až moc krutá", sdělil své pocity Radek Pikhart, vedoucí Startu. Míč si na značku pokutového kopu postavil tradiční exekutor Martin Kalný, ovšem gólman Kalaš vystihl směr, a udržel tak lubské šance stále nad hladinou. Ve 34. minutě se hráči Lub mohli radovat, když se krásnou střelou z přímého kopu prezentoval Jan Voráč.

Zápas dospěl až k penaltám

Domácí měli větší touhu urvat vítězství na svou stranu, ovšem Imrich Varga svou hlavičkou nechal vyniknout Kalaše, který si připsal další skvělý zákrok. Skóre se tak mohlo měnit na druhé straně, ale Jerome Cole se mezi tři tyče netrefil. Domácí se přecijen vytouženého gólu dočkali, když se hlavou z rohového kopu trefil Imrich Varga. Když už to vypadalo, že zápas skončí výhrou domácího družstva, opřel se do střely znovu Jan Voráč a propáli vše, co mu stálo v cestě. V penaltovém rozstřelu, který je více o štěstí, byl šťastnějším týmem ten domácí, když rozhodující penaltu proměnil Imrich Varga, čímž zachránil pro svůj tým alespoň dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Jan Staněk, trenér domácích: "Čekal jsem takový zápas. Soupeř byl hodně houževnatý, tvrdý a ne moc fotbalový. Bohužel my jsme neměli takovou kvalitu, abychom toto překonali. Měli jsme to zvládnout, nezvládli jsme to. Soupeř dvakrát krásně vystřelil na branku, my jsme neproměnili penaltu."

TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí hostů: "Náš dnešní výkon byl hodně ovlivněn tím, že jsme dostali rychlý gól a v další akci nám byl vyloučen hráč. Brankář nás udržel chycenou penaltou ve hře a do poločasu jsme vyrovnali. V druhém poločase jsme se soustředili hlavně na obranu. Sice jsme znovu inkasovali, ale naši hráči bojovali a v poslední minutě se nám povedlo vyrovnat."



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Kysilka [-] , P. Matějka [-] , T. Fuchs [-] - J. Szedmák [-] , F. Hrach [-] (61. J. Melka [-] ) , J. Skála [-] - M. Vrhel [-] - J. Králík [-] (89. M. Krejčí [-] ) , I. Varga [-] , M. Kalný [-] (61. O. Skrbek [-] )

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - A. Čížek [-] , M. Vejskal [-] , M. Pivoňka [-] - J. Voráč [-] , K. Křížek [-] , M. Sysel [-] (74. V. Turner [-] ) , P. Čipera [-] (83. J. Lysek [-] ) - J. Cole [-] , V. Koželuh [-] , K. Švátora [-]

ŽK: 69. M. Vrhel , 70. T. Fuchs - 29. P. Čipera , 40. M. Sysel , 66. M. Pivoňka , 67. V. Koželuh , 84. V. Turner . ČK: 26. A. Čížek .
Hráči zápasu: I. Varga - J. Voráč .
Místo: Sušice. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Šlajs Jakub - VOCELKA Milan, MAROUŠEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.