Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušická skvadra nasázela Svéradicím bůra


Branky


0

Ač se svéradickým hráčům povedl začátek utkání, Sušice se dokázala semknout a v druhém poločase dokonala obrat na konečných 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný stav v prvním poločase

Sušice začala zápas vlažně a byla po zásluze potrestána. Chybnou rozehrávku domácího týmu vystihl kapitán hostů Vlastimil Beránek, vyslal do brejku Stanislava Krejčíka, který ač těsně bráněn dokázal zamířit přesně na zadní tyč a brankář Gill zůstal přikován na místě, 0:1. Vyrovnat mohl Miroslav Vrhel, ovšem jeho střela se od břevna odrazila jen půl metru před brankovou čáru a obránci již před dotírajícími útočníky odklidili balón do bezpečí. Sušici se ale nakonec podařilo proti nováčkovi vyrovnat. Po posledním nákopu k brance Svéradic si obránce špatně zpracoval míč, čehož využil Jiří Skuhra, který poslal kolmici na kapitána domácích Radka Kočího, jehož střela skončila v síti. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Domácí rozhodli dvěmi slepenými brankami

Do druhého poločasu již nenastoupil domácí Skuhra, kterého nahradil třiadvacetiletý Králík. A právě on stál o deset později na konci akce, ze které šla Sušice do vedení. Tomáš Fuchs se dostal k míči na levé straně hřiště, poslal na zadní tyč přesný centr na již zmiňovaného Jaromíra Králíka, který svou hlavou přeloboval Jan Rojíka a míč zapadl přesně pod břevno, 1:2. V 58. minutě bylo rozhodnuto. Jakub Szedmák si postavil míč při standardní situaci do nepříliš dobré pozice pro přímé ohrožení branky, ovšem sovu střelou překvapil Rojíka, který si sice na míč sáhl, ale nedokázal ho vytěsnit z branky. Ve velké šanci se poté objevil i Fuchs, ale svou technickou ranou nastřelil jen spojnici břevna a tyče. V 77. minutě přidala Sušice další branku, a to když si Kočí zběhl za obranu a svou přesnou přihrávkou vyzval Vrhela ke skórování, a ten již svou šancí nepohrdl. Sám Kočí mohl zavěsit ještě jednou, ale jeho hlavičku z malého vápna vytěsnil výborným zákrokem Rojík. Minutu před koncem přišel poslední hřebíček do rakve, ve které dřímala svéradická výhra. Miroslav Vrhel převzal dlouhou přihrávku, ukázal diváku přešlapovačku a poslal míč na zadní tyč, čímž ukončil zápas s konečným skórem 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Jan Staněk, trenér domácích: "Začali jsme špatně, dostali jsme rychle špatně. Potom jsme se postupně zvedali, ale neproměňovali jsme své šance. Po vyrovnání již bylo vše v naší režii a ve druhé půli jsme dominovali."

FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér hostů: "Bohužel, udělali jsme hrozné chyby v obraně, což byl důvod naší prohry. V první půli to ještě jakž takž šlo, ale ve druhé půli jsme již byli horší a nevytvářeli jsme si šance."



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - O. Skrbek [-] , P. Matějka [-] , T. Fuchs [-] (84. M. Krejčí [-] ) , J. Kysilka [-] - F. Hrach [-] (84. M. Bachroň [-] ) , J. Skuhra [-] (46. J. Králík [-] ) , J. Skála [-] (84. P. Hubáček [-] ) , J. Szedmák [-] - R. Kočí [-] , M. Vrhel [-] -

FK Svéradice
J. Rojík [-] - V. Brůha [-] (43. J. Lávička [-] ) , T. Klíma [-] , M. Škyrta [-] (81. D. Klas [-] ) , M. Herout [-] - S. Krejčík [-] , R. Kába [-] , M. Heřman [-] , S. Makovec [-] - V. Beránek [-] , M. Chaloupka [-] (87. M. Klas [-] )

Hráči zápasu: M. Vrhel .
Místo: Sušice. Počet diváků: 411. Rozhodčí: Štokl Jiří - HOMR Michal, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.