M. Pinc 89.
1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 15:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov porazil venku Týn 3:1


Branky


0

Utkání ve velkém horku se sehrálo v sobotu odpoledne i v Horšovském Týně, kde se po poločase třikrát prosadili hosté a domácí již jen korigovali na konečných 3:1 pro rozvadovské.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance na obou stranách

V prvních minutách se oba týmy oťukávali a hledali slabiny soupeře, ale zvlášť Rozvadovu se nedařilo dostávat se dopředu a v první polovině prvního poločasu byli lepší domácí. První šanci měl týnský Falout, který se po pravé straně dostal do střelecké pozice, ale jeho prudkou ránu dokázal Pták vytěsnit nad břevno. O pár minut později zahrozili i hosté, ovšem Kašeho pokus nijak nevystrašil Nováka, který hájil horšovskou svatyni. Ke konci poločasu měl první gól utkání na kopačce kapitán Týnu Čedík, dorážkou ovšem netrefil odkrytou bránu, která před ním zírala. Když se poté neujal ani střílený centr Viterny, který orazítkoval břevno, šlo se do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Vlastní gól domácí zlomil

Aktivněji vstoupili do druhého poločasu hosté, když Žemličkova střela orazítkovala vzdálenější tyč týnské branky. O pár minut později se do obrovské šance dostal Falout, ovšem nedokázal přesně zamířit v samostaném úniku a branku minul. Pořekadlo nedáš, dostaneš se ukázalo o pár minut později. Špatně hozený aut vyústil v trestný kop z pravé strany. Rozehrávky se ujala posila rozvadovského týmu, Jan Viterna, který poslal ostrý centr do pokutového území. Pro míč si vyběhl brankář Novák, ovšem míč chytil jako horký brambor a sám ho poslal do své sítě, 0:1. To domácí celek zlomilo a pár minut poté se ke střele dostal Žemlička, po jehož střele se marně natahoval Novák a šance Týna na body braly pomalu za své. Hřebíček do rakve zasadil deset minut před koncem Kabourek, který se po individuální akci Kašeho nemýlil. Domácí se přecijen čestného úspěchu dočkali, když se v poslední minutě utkání trefil Michal Pinc.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí domácích: "Rozvadov se představil úplně v jiném světle, než minulý týden. Bylo to velmi vyrovnané. soupeř nás přes svůj blok nepouštěl moc dopředu, hrozili jsme jen po pravé straně, škoda, že jsme neproměnili dvě tutovky. V druhém poločase jsme si dali vlastní gól, což byl zlomový moment. "

TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér hostů: "Prvních dvacet minut jsme prospali a hledali jsme se na hřišti, jelikož jsme hráli zase v trošku jiné sestavě, než minulý týden. Potom se hra zlepšila a za druhou půli jsme zaslouženě vyhráli 3:1"



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - V. Rada [-] (88. P. Vavřička [-] ) , M. Čedík [-] , M. Falout [-] , M. Blacký [-] , M. Pinc [-] , J. Doležal [-] , L. Kordule [-] , T. Novák [-] , M. Konopík [-] (79. J. Černík [-] ) , D. Novák [-]

TJ Rozvadov
J. Pták [-] - T. Kabourek [-] , M. Bronec [-] , L. Čížek [-] - T. Hutta [-] - J. Žemlička [-] - P. Kaše [-] , L. Viterna [-] , J. Viterna [-] , M. Skopový [-] (56. N. Stoilkov [-] ) , I. Dlagonski [-] (71. P. Hána [-] )

ŽK: 53. M. Konopík - 22. J. Žemlička , 79. L. Viterna .
Hráči zápasu: V. Rada - P. Kaše .
Místo: Horšovský Týn. Počet diváků: 120. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - HAVRÁNEK Martin, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.