Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko přehrálo doma Žichovice vysoko 8:0


0

Zápas mezi Nýrskem a Žichovicemi byl prakticky rozhodnutý už o půli, kdy domácí vedli 7:0. Ve druhé půli přidali ještě jeden gól a podtrhli jím tříbodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výsledku rozhodla první půle

Nýrsko jednoznačně ovládlo domácí půdu v zápase s Žichovicemi, když po první půli vedlo vysoko 7:0. Skóre zápasu otevřel ve druhé minutě Petr Výtisk. Následně navyšoval Karel Kalivoda, který využil svoji šanci v jedenácté minutě a o tři minuty později jej následoval Tomáš György. Nýrsko skutečně využilo většinu šancí, které mělo, a tak čtvrtou branku domácích poslal do sítě hostí v šestadvacáté minutě Petr Výtisk, který byl úspěšný v rámci půle podruhé. Podruhé byl úspěšný také Tomáš György, který navýšil na 5:0 ve třicáté minutě. Do konce půle se ještě trefili Daniel Šňour v sedmatřicáté minutě a Tadeáš Kohout v pětačtyřicáté minutě.

Nýrská branka zůstala neohrožena

V kontrastu k první půli druhá půle natolik brankově bohatá nebyla. Pod jediný gól druhé půle se podepsal nýrský Michal Trefanec, který upravil na konečný stav 8:0. Nýrská branka zůstala neohrožena a body si po svém výkonu zaslouženě připisuje domácí celek.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner: "První poločas výborný výkon domácího mužstva, dokázali využít většinu šancí, které měli. Druhý poločas už to bylo trošku horší po vystřídání. Hráči měli zřejmě vysoké sebevědomí díky tomu, že vedli 7:0, tak si chtěli nějakým způsobem zahrát fotbal a už se tolik nedařilo. Bylo to vystřídáním a přístupem hráčů k tomu druhému poločasu."

TJ Žichovice
Radim Šiška: "Snažili jsme se hrát s domácími otevřenou partii, ale zaostávali jsme v pohybu, nasazení, taktice, technice, rychlosti, prostě ve všem. Pět gólů jsme dostali po dlouhém pasu za obranu a až do poločasu jsme na to nedokázali reagovat. Po pauze jsme hráli mnohem zodpovědněji, ale ostudný výsledek jsme už samozřejmě neodvrátili."



Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - J. Lužný [-] , L. Korschinký [-] , I. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] (53. P. Janovský [-] ) , M. Brož [-] , T. Kohout [-] (65. M. Bastl [-] ) , P. Výtisk [-] (46. M. Trefanec [-] ) , D. Šnour [-] , A. Antonovics [-]

TJ Žichovice
R. Beneš [-] - J. Beneš [-] , J. Benedikt [-] , J. Frýzek [-] , M. Linhart [-] , M. Špírek [-] , P. Kuncl [-] , J. Bálek [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-]

ŽK: 47. T. Kohout - 52. J. Šimáček , 79. P. Kuncl .
Hráči zápasu: P. Výtisk .
Místo: Nýrsko. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pressl Václav - MAZÁN Jan, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.