4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krasojízda Piklů - Chodský Újezd uštědřil soupeři čtyři branky


Branky


2. P. Pikl , 31. P. Pikl , 54. P. Pikl , 63. L. Pikl ml. - 26. K. Forst , 62. K. Hamor
0

Za stavu 4:2 odjížděla Kdyně z Chodského Újezda, který uhájil domácí půdu. O čtyři branky zápasu se postarali Petr Pikl a Ladislav Pikl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když se Kdyně dotáhla, domácí znovu vybojovali vedení

Domácí celek odstartoval utkání se Kdyní více než dobře. Skóre otevřel hned ve druhé minutě Petr Pikl, který vystřelil za hranicí vápna, a povedlo se mu prostřelit kdyňského gólmana. Kdyně se ale po úvodním pomalejším startu zvedla a v šestadvacáté minutě srovnal Karel Forst na 1:1. O pět minut později ale opět, podruhé v zápase, zaúřadoval Petr Pikl, jehož balon skončil za kdyňským gólmanem na první tyči, čímž navýšil vedení domácího celku na 2:1.

Série Piklů pokračovala ve druhé půli

A Petr Pikl o sobě dal vědět znovu po začátku druhé půle, jak se říká "do třetice všeho dobrého". Ve čtyřiapadesáté minutě zakončil a navýšil vedení domácího celku na 3:1. Kdyně se pokusila dotáhnout a ve dvaašedesáté minutě se opět přiblížila soupeři na rozdíl jedné branky, když úspěšně zakončil Kolja Hamor. O minutu později se ale prosadil Ladislav Pikl, který šel sám na gólmana a upravil na konečné skóre 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Pikl: "V první půli jsme dali gól hned na začátku, kdy jsem vystřelil za hranicí vápna a prostřelil gólmana. Soupeř poté vyrovnal a do půle jsme ještě navýšili, když jsme šli přes lajnu, Ladislav Pikl dostal balon pod sebe a já prostřelil na první tyč. Ve druhé půli jsme po kombinaci přidali třetí gól a čtvrtý gól dával Ladislav Pikl, který šel sám na gólmana."

SK Kdyně 1920
Vladimír Trumpeš: "Strašně jsme prospali začátek, po individuálních chybách jsme darovali soupeři tři góly. Vždy, když jsme se dotáhli, soupeř nám znovu odskočil."



Sestavy


TJ Chodský Újezd
R. Benda [-] - M. Beneš [-] , P. Opava [-] , T. Vejvoda [-] - M. Trejbal [-] , L. Pikl ml. [-] , J. Pikl [-] - P. Pikl [-] - L. Jílovec [-] , P. Mikota [-] (75. J. Čepelák [-] ) , J. Zivčák [-] (88. D. Martínek [-] )

SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - K. Šmejkal [-] , V. Mifek [-] , J. Iha [-] , L. Výškrabka [-] , P. Forst [-] , J. Šmejkal [-] (82. M. Miklič [-] ) , P. Černý [-] , K. Forst [-] (58. K. Hamor [-] ) , M. Janeček [-] (46. M. Džugan [-] ) , T. Pergl [-] (62. K. Knauer [-] )

ŽK: 53. M. Beneš , 61. L. Pikl ml. - 60. T. Pergl , 66. J. Iha .
Hráči zápasu: P. Pikl .
Místo: Horní Jadruž. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Pressl Václav - PETRŽELKA František, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.