3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 15:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice skolily Rakovou a poskočily v tabulce výše!


Branky


0

Duel dvou celků, kteří na tom byli velmi podobně, dělil je jeden bod, skončil nakonec lépe pro domácí, kteří otočili nepříznivý vývoj utkání a ubránili závěr zápasu i v deseti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do samotného utkání vstoupili lépe hosté, kteří se přesně po deseti minutách hry i ujali vedení. Pěkný centr za obranu si zpracoval Petr Vohár a pelášil sám na bránu soupeře. V ní jako poslední naděje pro domácí stála nová akvizice Fiřt, ale ani on inkasování nezabránil, když jej hostující útočník překonal ranou mezi nohy. Domácí se však rychle oklepali a svým fanouškům do sto osmdesáti vteřin stihli sami udělat radost. Marek Špírek se ve vápně dostal k odraženému míči, nic nevymýšlel a propálil vše, co mu stálo v cestě. I přes slibný začátek se fanoušci, kteří si při sobotním podvečeru našli cestu na stadion, další gólové akce nedočkali a o přestávce mohli pouze diskutovat, jaké rozuzlení druhá půle přinese.

 

A to přišlo poměrně brzy. Opět byly k vidění dvě rychlé branky, ovšem nyní na stejné straně. Nejprve se prosadil, navíc vítěznou trefu utkání přidal, Robert Beneš, který byl po standartní situaci v šestnácte nejdůraznější a míč následně poslal přesně pod břevno. A podobně jako v prvním poločase další trefa na sebe nenechala čekat ani tři minuty. Radim Šiška, dle svých slov si vybral nejpomalejšího hráče soupeře, kterému pláchnul a zakončil střelou kolem vyhnuvšího Svěchoty. Naděje ještě pro Rakovou svitla v sedmdesáté minutě, kdy musel po druhé žluté pod sprchy Malý, ale i přes to, že hosté byli aktivnější a vypracovali si dobré příležitosti, skórem, i díky skvělému výkonu nováčka v brance Žichovic Fiřta, již nepohnuli. Jednobodový náskok mezi soupeři tak rázem narostl na rozdíl čtyř.       

 



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Šiška Radim (TJ Žichovice): „Viděli jsme bojovné a důrazné utkání. Myslím si, že jsme byli trošku fotbalovější a zaslouženě vyhráli. Měli jsme problémy se sestavou a museli udělat nějaké změny. Ale například nový brankář byl nejlepší na hřišti.“

TJ Sokol Raková
Novák Lukáš (TJ Sokol Raková): „Bylo to bojovné utkání, soupeř byl důraznější a asi si tu výhru zasloužil. My začali hrát fotbal až po jejich vyloučení, ale to už bylo pozdě. Šance sice byly, ale neproměnili jsme je.“



Sestavy


TJ Žichovice
M. Fiřt [-] - J. Benedikt [-] , J. Malý [-] , J. Frýzek [-] , M. Linhart [-] (65. J. Šimáček [-] ) , M. Špírek [-] (71. D. Krejčí [-] ) , R. Beneš [-] , P. Kuncl [-] , O. Musil [-] , R. Šiška [-] , L. Mourek [-]

TJ Sokol Raková
M. Svěchota [-] - J. Silovský [-] , M. Reitspies [-] , P. Vohár [-] , P. Smitka [-] , J. Břicháček [-] , D. Kašpar [-] , P. Řepka [-] , L. Bůcha [-] , J. Kroc [-] , J. Rottenborn [-] (76. J. Procházka [-] )

ŽK: 26. J. Malý , 42. M. Špírek , 73. J. Šimáček - 10. J. Silovský , 91. L. Bůcha . ČK: 70. J. Malý .
Hráči zápasu: M. Fiřt - P. Vohár .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Plzák Martin - DUDA Václav, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.