3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí bez větších problému berou tři body


Branky


0

V desátém kole se na hřišti Spáleného Poříčí představil poslední Strážov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha domácích

Hned od prvních minut bylo jasné, kdo bude udávat tempo zápasu. Hráči Poříčí byli mnohem rychlejší, aktivnější a soupeře k míči prakticky nepustili. Podařilo se jim otevřít skóre hned v 6. minutě, zásluhou přesné trefy Jiřího Šefla. Tato branka domácí uklidnila, nemuseli se hnát tolik dopředu a s přehledem kontrolovali vývoj zápasu. Strážov byl rád, když se vůbec s míčem dostal za polovinu. Fotbalisté Poříčí si do konce první půle vypracovali několik šancí, které ovšem nedokázali proměnit, a tak se šlo do kabin za nejtěsnějšího možného rozdílu. Zdaleka nebylo rozhodnuto.

Zdramatizování ze strany Strážova

Do druhého poločasu opět vstoupili lépe domácí fotbalisté, kteří dokázali ze svého tlaku vybojovat pokutový kop, po ruce jednoho ze strážovských obránců. V 50. minutě se k penaltovému bodu postavil Filip Brudna a s přehledem proměnil - 2:0. Vypadalo to, že se bude zápas jen dohrávat, ale v 60. minutě přišlo zdramatizování. Nepřesností v rozehrávce darovali domácí soupeři šanci, ze které pramenil přímý kop, ze kterého krásnou ranou do šibenice snížil Martin Plíhal. Hráči Poříčí tedy díky své nepozornosti zadělali na velké drama, nicméně dokázali si výsledek pohlídat. V závěru ještě dokázali přidat jednu branku, po přečíslení otevřené obrany Strážova dokázal brankáře nadvakrát překonat David Šlajs a bylo rozhodnuto. Spálené Poříčí tedy zvítězilo nad Strážovem 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Od úvodních minut jsme jasně dominovali, soupeře jsme téměř k ničemu nepustili. Ve druhé půli jsme si díky zbytečné chybě zápas zkomplikovali, nakonec jsme to ale zvládli. Pro nás dobré tři body, ale s výkonem nemůžeme být spokojeni.




Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - K. Kalista [-] , V. Homolka [-] (43. V. Novotný [-] ) , J. Radda [-] , F. Brudna [-] , M. Davídek [-] (77. J. Karas [-] ) - O. Homolka [-] , P. Karlík [-] , M. Hofman [-] - J. Novák [-] (70. D. Šlajs [-] ) , J. Šefl [-] (79. P. Roj [-] )

SK Kovodružstvo Strážov
M. Javorský [-] - J. Franc [-] - M. Chaluš [-] , D. Kološ [-] , M. Plíhal [-] , J. Hosnedl [-] - M. Denk [-] , L. Janka [-] , O. Janský [-] (46. Z. Vítovec [-] ) , O. Uruba [-] , A. Bouberle [-]

ŽK: 43. V. Homolka - 53. M. Plíhal , 83. O. Uruba , 84. M. Chaluš .
Hráči zápasu: P. Karlík .
Místo: Spálené Poříčí. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PICEK Lukáš - TUPÝ Luděk (N), KREIBICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.