1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání rozhodl až závěr


Branky


0

V desátém utkání na sebe narazily týmy Chanovic a Žákavé. Hosté dokázali brankou v závěru zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Utkání bylo od začátku velmi vyrovnané, mírnou převahu měli hostující fotbalisté, kteří si jako první vypracovali příležitosti ke skórování. Velkou šanci na otevření skóre měl především Aleš Huňáček, jeho střela ale skončila na břevně domácí branky. I domácí fotbalisté dokázali zahrozit, vypracovali si dvě vyložené šance, ale Žákavou podržel skvěle chytající Vítězslav Ouřada, který svými exklusivními zákroky držel akcie hostí nad vodou. Zajímavá první půle tedy branku nenabídla, do kabin se šlo za bezbrankového stavu. Hosté mohli být se svým výkonem spokojeni.

Střídající Plzák rozhodl o vítězství Žákavé

Do druhého poločasu vstoupili lépe hostující hráči, diktovali tempo zápasu a podařilo se jim dokonce skórovat. V 55. minutě je poslal do vedení Aleš Huňáček. Obdržená branka paradoxně Chanovicím pomohla, od té chvíle domácí hráči převzali iniciativu a byli lepší. Podařilo se jim rychle odpovědět, v 61. minutě se do listiny střelců zapsal kanonýr Michal Polena, pro kterého to byla již desátá trefa v sezoně. Po zbytek zápasu byla hra vyrovnaná, oba týmy měly své šance na strhnutí vedení na svou stranu, ale nedařilo se jim v zakončení. Rozhodnutí přišlo až v 87. minutě z kopačky střídajícího Michala Plzáka, který svou pozdní trefou zajistil Žákavé plný bodový zisk. Domácí již nedokázali odpovědět, Žákava tedy porazila Chanovice 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: Po celý zápas byli hosté lepším mužstvem, lépe kombinovali, přehrávali nás. Mrzí nás neproměněné šance, hlavně z prvního poločasu. Hosté ze svých šancí vytěžili maximum a po zásluze zvítězili.

FK Žákava
Miroslav Šula: V první půli jsme měli ze hry podstatně víc, ale neproměnili jsme své šance. Hosté také hrozili, ale gól nevstřelili. Ve druhé půli se hra vyrovnala, měli jsme štěstí, že jsme dali první gól. Soupeř sice vyrovnal, ale v závěru se nám podařilo skórovat a získat tři body.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
K. Přibyl [-] - J. Chalupný [-] (16. M. Šlehubr [-] ) , J. Polena [-] , J. Prýmas [-] , J. Šulc [-] - J. Malý [-] , J. Šebek [-] , V. Zoubek [-] (46. J. Petřík [-] ) , D. Pavlovský [-] - L. Rada [-] (78. M. Polena [-] ) , M. Polena [-]

FK Žákava
V. Ouřada [-] - J. Winkelhöfer [-] , S. Nekola [-] , R. Škala [-] (46. M. Boukal [-] ) , J. Tišl [-] - M. Skala [-] , O. Soukup [-] , A. Huňáček [-] (90. Z. Váňa [-] ) - J. Šimeček [-] (64. M. Plzák [-] ) , J. Smazal [-] - L. Drugda [-]

ŽK: 86. M. Polena - 43. J. Smazal , 64. J. Tišl .
Hráči zápasu: D. Pavlovský - V. Ouřada .
Místo: Chanovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pohančeník Pavel - KAŠÁK Miroslav (N), STUNA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.