Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice si z dalekého výjezdu odvezla všechny body


Branky


16

Souboj Žihle se Sušicí byl na umělém povrchu jak na houpačce. Domácí dobře začali, nedokázali se však prosadit a otěže převzali hosté. Před přestávkou se role zase obrátily, aby Sučici zajistil body krásnou střelou Králík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vašák zařídil dvě branky

Domácí na svého soka vlítl a v prvních 8 minutách to byl roh za rohem a spousta nebezpečných útoků. Pak ale při brejku hostů utekl Dominik Vašák, udělal 4 hráče soupeře a předložil míč Miroslavu Vrhelovi, který uklidil do prázdné branky. Po další podobné akci, opět z levé strany a opět Dominik Vašák, naváděl balon s myšlenkou přihrávky, která se nevydařila dle představ, ale nakonec skončila v síti. Domácí těsně před poločasem snížili na 1:2 po rohovém kopu, když se prosadil Tomáš Přibyl, což je nakoplo i po poločase a opět na Sušici zatlačili. 

Žihle zvládla pouze snížit

Centry, rohy a nákopy hostům vyhovovaly a pokud už se Žihle dostala ke střele, většinou to končilo na blocích Ondřeje Skrbka, který působil na hřišti jako zeď. Navíc při jedné střele vyhlavičkoval míč mimo branku a zamezil domácím skorovat. Na 1:3 hosté zvýšili po dalším brejku, tentokrát z pravé strany centroval Martin Kramár, přetaženým centrem našel Miroslava Králíka a ten uklidil parádně do šibenice. Hosté mohli přidat i další branky, ale namísto toho vznikla chyba v rozehravce a domácí, zásluhou Jiřího Masopusta, dotáhli na 2:3. V posledních 15 minutách Sušice výsledek ubránila, a i proto, že domácí místo přesných zásahů trefovali jen konstrukci branky, mohli hosté dalekou cestu domů slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér domácích: Myslím si, že zápas to byl remízový, ale hosté měli větší kvalitu v zakončení, díky níž nás předčili. Sušice má výborné útočníky, na kterých jsou výsledky znát.

TJ Sušice
Martin Kalný, člen týmu hostů: Vybojované a důležité tři body, pro které si jede člověk fakt nejdál, co to vůbec jde. Za výhru jsme nesmírně rádi. Děkujeme za podporu v hledišti Kubo, Franto a další...



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Masopust [-] , J. Brož [-] , J. Šafár [-] , T. Přibyl [-] , M. Morgenstern [-] , L. Milan [-] , V. Churavý [-] (80. V. Fink [-] ) , R. Otcovský [-] (58. P. Malý [-] ) , L. Rázek [-] , F. Půta [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - D. Vašák [-] , M. Vrhel [-] , J. Králík [-] (90. V. Klíma [-] ) , M. Kramár [-] (90. P. Hubáček [-] ) , T. Klíma [-] , O. Míčka [-] (57. Š. Krůs [-] ) , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , O. Skrbek [-] , A. Pivetz [-]

ŽK: 17. J. Šafár , 51. F. Půta - 68. T. Marek , 88. D. Vašák .
Hráči zápasu: J. Králík , O. Skrbek .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - KŘEN Jiří, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Martin Heimlich
Tip experta: remíza

Domácí v minulém kole překvapili výhrou v Bělé. Přesto věřím že je Sušice schopna v Žihli bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů