Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice si uhájily třetí místo před nucenou pauzou


Branky


16

Bělá nad Radbuzou jela do Radnic hodně velkou dálku, v okleštěné sestavě vinou zranění dvou z opor týmu, Pavla Jariny a Dominika Franka, ale v případě výhry se mohla posunout na třetí pozici. Radnice v posledních kolech zaváhaly a v tomto zápase daly předchozím klopýtnutím zapomenout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vražedná desetiminutovka rozhodla zápas

Od prvních minut se ujaly tempa hry domácí, kteří zásobili útoky hostující obranu. Dlouho se všan nedokázali prosadit a soupeř vystrkoval růžky. Největší problémy dělal domácí obraně šikovný Malý, přes kterého byla většina hry směřována, ale ani hostům se nedařilo vážněji ohrozit domácího brankáře. 

První branka zápasu padla až ve 38. minutě a znamenala odstartování přestřelky. Na konci pěkné akce, kterou instruoval Matěj Svoboda, stál radnický František Polášek, který se zakončením už neměl tolik problémů. O dvě minuty později už to bylo o dva, když se po další útočné kombinaci ke střele na zadní tyč dostal Pavel Aubrecht, který nedal brankáři šanci. Stejný hráč využil o další dvě miuty později špatnáho postavení hostujícího brankáře, který střelu nad něj jen mírně tečoval, aby míč zapadl za jeho záda. Když už se zdálo, že bude odpísnán poločas, využil zaváhání bělské obrany a vyběhnuvšího brankáře Tomáše Jariny domácí rychlík Svoboda, který následně uklízel míč do prázdné brány. 

Malý nepřipustil kanára

Už v první hrané minutě druhého poločasu si na centrovaný míč Lukáše Aubrechta výborně naběhl Lukáš Brož, který ve vápně byl důraznější a i s míčem skončil v brance hostů. Hosté byli opaření a žádnou vážnou příležitost se jim nedařilo vymyslet. V 57. minutě se z levé strany sám rozběhl Lukáš Aubrecht, obešel 4 soupeře a sám před Tomášem Jarinou nezaváhal - 6:0. 

Vypadalo to na debakl, ale to hosté nechtěli dopustit. Postupná střídání domácích uklidnila hru, což Bělé vyhovovalo a snažila se alespoň o kontaktní branku. Za obranu domácích mířil jeden míč za druhým a rozběhnutý útok se nakonec dočkal kýžené branky. V 70. minutě se po nedorozumění Voláka Fenclem probojoval k míči důrazný Jaroslav Malý a po střetu domácích hráčů uklízel do prázdné brány. 

Další zaváhání i přes závěrečný tlak hostů, zejéna ze standardních situací, Radnice uhájily a vysokou výhrou si spravily chuť po předchozích nezdarech.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Roman Štěpánek, trenér domácích: Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, který má velké ambice a v posledních zápasech se mu na rozdíl od nás herně dařilo. Musím říct, že jsme vstoupili do zápasu velmi dobře, kluci hráli s chutí, vytvářeli jsme si spoustu šancí a soupeře téměř do ničeho nepustili. Ještě jednou chci poděkovat hráčům, včetně střídajících, za předvedený výkon a nutno zmínit, že je velká škoda, že nemůžeme pokračovat v rozehrané soutěži z důvodu zastavení soutěží na 14 dní. Na všechny se těšíme a děkujeme všem co se pohybují kolem Radnického fotbalu.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér hostů: V tomto zápase bylo vidět, že nám chybí střed hřiště, který tvořili zejména zranění Frank a Pavel Jarina. Snažili jsme se využívat šikovnosti Jardy Malého, ale ten sám nic nezmůže a velmi často byl zastaven už v zárodku akce. Hodně také rozhodla střídačka. Nakonec jsem měl pouze jednoho člověka na střídání, ale v závěru chybělo hodně sil více lidem. Zde měli domácí velkou výhodu. Ale vyhráli zaslouženě, v tomto utkání byli lepším týmem.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - L. Aubrecht [-] , P. Valenta [-] , D. Rýdl [-] - J. Esterka [-] (82. L. Paleček [-] ) , M. Svoboda [-] (67. Š. Huttr [-] ) , D. Fencl [-] , L. Brož [-] , F. Polášek [-] (67. M. Habr [-] ) - P. Aubrecht [-] (82. M. Krč [-] ) , O. Seget [-] (87. R. Štěpánek [-] ) -

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Landrgott [-] , M. Černý [-] , M. Tomášek [-] , L. Sobolík [-] , M. Šinál [-] , J. Malý [-] , L. Černý [-] , P. Horák [-] (63. R. Černý [-] ) , J. Brejcha [-] , M. Blacký [-]

ŽK: 54. J. Esterka , 72. M. Habr - 49. V. Landrgott .
Hráči zápasu: L. Aubrecht , P. Aubrecht .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 13:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:49

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Wohlmuth
Tip experta: výhra domácích

Tipuji vyrovnaný zápas, ale Radnice budou slavit těsnou výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sušice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích