0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Ves si odváží vydřené tři body


Branky


0

V osmém kole na sebe narazily týmy Spáleného Poříčí a Dlouhé Vsi. Vyrovnané utkání rozhodla jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Kulhánka poslala hosty do vedení

Hned od úvodních minut byla hra v jasné režii domácího týmu. Hráči Poříčí byli rychlejší, aktivnější, šikovnější s míčem a soupeře téměř k ničemu nepouštěli. Vypracovali si několik velkých šancí, ale vždy ztroskotali na skvěle chytajícím brankáři Radku Hanzlovi. Po půlhodině hry se hra trochu vyrovnala, hosté začali hrozit a i oni si vypracovali příležitosti ke skórování. V 39. minutě dokázali jít dokonce do vedení, když se po standartní situaci prosadil Martin Kulhánek. Tato trefa domácí tým trochu zaskočila, do konce prvního poločasu již nedokázali nijak odpovědět, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Utkání již další branku nenabídlo

Úvod druhé půle opět patřil domácím, kteří si vytvořili tlak a snažili se změnit nepříznivý stav. Vypracovali si řadu velkých šancí, ale v koncovce jim dnes prostě nebylo přáno, v jedné příležitosti je dokonce zastavilo břevno. Poté se hra trochu uklidnila, hosté dobře bránili, nepouštěli soupeře do zakončení, celkem v klidu si hlídali nejtěsnější vedení a sami dokázali hrozit z rychlých protiútoků. V poslední patnáctiminutovce ovšem domácí znovu zabrali a hráli s vědomím, že nemají co ztratit. Do útoku vysunuli i jednoho z obránců a hráli opravdu na velké riziko, ale gól se jim vsítit nepodařilo. Zápas tedy zvládli hosté ubránit a díky výsledku 0:1 získávájí tři body.



Ohlasy k zápasu


První poločas jasně v naší režii. Měli jsme celkem velkou převahu, ale brankář hostí skvěle zachytal. V druhé půli jsme hlavně v závěru tlačili, ale kdyby se dnes hrálo tři hodiny tak branku nevstřelíme. Soupeř ve druhé půli hrozil z brejků a díky skvělé taktické hře zvítězil.
TJ Tatran Dlouhá Ves
Pavel Beránek: Zezačátku byli domácí lepší, který jsme ustáli a pak se hra vyrovnala. Šancí bylo na obou stranách dost, nám se povedla standartka. V posledních deseti minutách druhé půle hráli domácí s velkým rizikem, podařilo se nám naštěstí ubránit.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - M. Davídek [-] , R. Bořík [-] , J. Karas [-] , F. Brudna [-] - O. Homolka [-] , P. Roj [-] (64. V. Homolka [-] ) , V. Novotný [-] , M. Hofman [-] (63. P. Byron [-] ) , J. Novák [-] - D. Šlajs [-] (89. J. Šefl [-] )

TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - F. Matějka [-] , F. Dryje [-] , M. Kulhánek [-] (83. P. Švajka [-] ) , P. Švec [-] (88. F. Blažek [-] ) , J. Hubený [-] , J. Mirvald [-] , M. Krůs [-] , P. Sperl [-] , S. Valvoda [-] , O. Goby [-]

ŽK: 79. V. Novotný , 80. M. Davídek , 89. J. Novák - 50. J. Hubený , 75. J. Mirvald , 77. M. Kulhánek , 89. F. Blažek .
Hráči zápasu: O. Homolka - R. Hanzl , J. Hubený .
Místo: Spálené Poříčí. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kalík Michal - TUPÝ Luděk (N), BERÁNEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.