1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepříliš pohledné utkání rozhodovaly penalty


Branky


0

Dlouhá Ves doma v pátém kole hostila Smolivec. Pokutové kopy rozhodly, že bod navíc zůstane domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas divákům důvod k radosti nepřinesl

Dlouhá Ves vstupovala do zápasu s vědomím, že už potřebuje naplno bodovat. Na hráčích domácího týmu byla vidět snaha, měli více ze hry a dokázali si i vypracovat nějaké šance, proti byl ale brankář Karel Dražan, který vychytal dvě stoprocentní šance. Hosté hrozili především ze standartních situací, kdy vynikl pro změnu gólman domácích Jiří Kodýdek. Na závěr první půle měli ještě domácí jednu velkou příležitost, gól se jim ale vstřelit nepodařilo. První poločas tedy patřil oběma brankářům, kteří drželi nerozhodný stav. 

Ani v druhém poločase jsme branku neviděli

Druhá půle byla téměř stejná jako ta první. Domácí měli opět více ze hry, ale šancí si moc nevypracovali, hrálo se víceméně ve středu hřiště. Několikrát opět vynikl gólman Dražan. Jeho výkon byl asi to nejzajímavější, co dnes mohli diváci na hřišti vidět. Hosté se na závěr zápasu také dostali do pár zajímavých příležitostí, ale gól z toho nebyl. Nepříliš pohledné utkání, které skončilo bezbrankovou remízou, rozhodovaly penalty.

Opět brankáři předvedli své umění

Do penalt vstupovali domácí hráči s vědomím, že ani dnes se jim nepodařilo zvítězit za tři body. Tato skutečnost jim ale nohy nijak nesvazovala. Opět byli vidět oba brankáři, když každý z nich chytil jeden pokutový kop. Hosté ovšem jednu penaltu poslali mimo branku, a tak po výsledku 4:3 mohli domácí slavit bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Dlouhá Ves
Pavel Beránek: Zápas byl vyrovnaný s minimem šancí na obou stranách. Hosty několikrát podržel brankář, který chytil asi čtyři vyložené šance. Smolivec hrozil především ze standartních situací, kdy nás zase podržel náš brankář.

SK Starý Smolivec
Miroslav Dražan: Zápas byl nemastný neslaný z obou stran. Šancí bylo málo a když už se jeden z týmů do nějaké dostal, vynikali brankáři. Hra se sice rychle přelévala, ale šancí bylo prostě málo.



Sestavy


TJ Tatran Dlouhá Ves
J. Kodýdek [-] - F. Matějka [-] , F. Dryje [-] , M. Kulhánek [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , F. Blažek [-] , P. Pechek [-] , J. Mirvald [-] , P. Sperl [-] , O. Goby [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - R. Ostříž [-] , S. Procházka [-] , J. Strejc [-] , J. Růt [-] , O. Strejc [-] , J. Tupý [-] , R. Brejcha [-] , P. Panýrek [-] , M. Tyrpekl [-] , M. Hrkel [-]

ŽK: 68. P. Sperl , 75. M. Kulhánek , 80. S. Valvoda - 15. S. Procházka , 21. O. Strejc , 82. J. Růt , 85. J. Strejc .
Hráči zápasu: J. Kodýdek .
Místo: Dlouhá Ves. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Petrželka František - BERÁNEK Pavel (N), RŮT Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.