0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek vítězí především díky skvělé druhé půli


Branky


0

Do Losiné zavítali ve čtvrtém kole hráči Hrádku, kteří navázali na dobré výkony z předchozích zápasů a zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holeček z přímého kopu otevřel skóre

Do utkání vstoupily oba týmy opatrně, na hráčích bylo vidět, že nechtějí udělat chybu. Prvních deset minut patřilo domácím, kteří sice drželi míč, ale bez výraznější snahy vytvořit si nějakou šanci. Hrozili především ze standartních situací. Byli to ale oni, kdo nakonec ze standartky inkasoval. Ve 30. minutě se k přímému kopu postavil hostující kapitán Radek Holeček a pěknou střelou k tyči překonal brankáře Větrovského. Domácí se hned po inkasované brance snažili vyrovnat. Aktivní byl především Jan Votípka, ale ani jemu se branku vstřelit nepodařilo. Po poločase tedy vedli hosté 0:1.

Hosté přidali další dva góly

Po poločasové přestávce bylo na domácích vidět, že budou chtít s výsledkem něco udělat. Do šance se dostal záložník Michal Pátek, jeho střela ale skončila mimo branku. V 53. minutě Hrádek opět zahrozil z přímého kopu, tentokrát Losinské zachránilo břevno. Hned o tři minuty později se opět rozezvučela branková konstrukce, domácí měli velké štěstí. V 73. minutě si svou porci štěstí vybrali i hosté, když po rohovém kopu vykopával bránicí hráč míč z brankové čáry. Osvědčilo se pravidlo - nedáš, dostaneš. Po vhozeném autu se k míči dostal Jan Oliva a tečovanou střelou navýšil vedení hostů na 0:2. Definitivní tečku přidali hosté v 82. minutě, kdy se Tomáš Harant prohnal po pravém kraji a střelou k tyči zpečetil výhru hostů. Losiná již odpovědět nedokázala a prohrála s Hrádkem 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
František Karl: Průběh první půle dával naději na bodový zisk. Vytvořili jsme si šance, které jsme ovšem neproměnili. Ve druhé půli nám dali hosté lekci z produktivity.

TJ Svatobor Hrádek
Tomáš Adamec: První poločas byl vyrovnaný, domácí neproměnili své šance, my jsme vedli po gólu z přímého kopu. Ve druhé půli jsme jasně dominovali, gólů jsme mohli přidat víc.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
J. Větrovský [-] - J. Šlais [-] , K. Voráček [-] , Z. Svoboda [-] , P. Novotný [-] - J. Votípka [-] , L. Šindelář [-] , M. Pátek [-] - D. Zeman [-] (59. O. Tic [-] ) , M. Veleman [-] (85. J. Albl [-] ) , V. Hajšman [-] (67. T. Hrach [-] ) -

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - V. Skála [-] , M. Brabec [-] , Z. Kodýdek [-] , J. Oliva [-] - M. Kolář [-] (86. K. Jírovec [-] ) , T. Harant [-] , J. Brabec [-] - A. Štěpán [-] (83. L. Rychtařík [-] ) , R. Holeček [-] (80. L. Šoural [-] ) , P. Franěk [-] (86. J. Bureš [-] )

ŽK: 65. Z. Svoboda - 75. T. Harant .
Hráči zápasu: M. Veleman - V. Ryba , J. Oliva .
Místo: Losiná. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Sirový Václav - KARL František (N), ŠVELCH Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.