Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tečovický Bivoj vydoloval v duelu s Březnicí tři body


Branky


15

V Tečovicích se představili fotbalisté z Březnice. V prvním dějství padla jediná branka a to z kopačky domácího Davida Dorazína. Hosté ve druhé půli srovnali, ale domácí dvěmi brankami strhli výhru na svoji stranu. Hosté sice bleskurychle snížili na jednobrankový rozdíl, ale vyrovnat se jim už nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Bivoj šel do vedení

 

"V pošmourném chladném sobotním odpoledn hosté z Březnice vedeni trenérem Vávrou, který přijel do místa svého předchozího působiště, hráli s domácím týmem vyrovnanou partii. Zodpovědně bránili v brance se starostou obce Josefem Hutěčkou a podnikali rychlé protiakce. Domácí jim tento způsob hry ale mnohokrát umožnili dlouhotrvající rozehrávkou tak, že se v klidu mohli vrátit a uspořádat své rozestavení na hřišti.  Bivoj držel míč na svých kopačkách více času, ale těžko se mu dařilo prosazovat do „plných“. Podařilo se to až po půlhodině hry, kdy po akci aktivního Vopatřila neudržel Hutěčka míč ve skrumáži ve svém brankovém území a David Dorazin jej poslal do sítě a domácí vedli 1:0. Březničtí měli příležitosti po akcích pohyblivého Kamenčáka a Rosince, kteří ale Jokla v brance domácích vyzkoušeli bez efektu, i když se jim jednou podařilo trefit břevno domácí branky. Hosté navíc museli ve 38´ střídat po nepříjemném pádu kapitána Dostála (bolest v rameni). Do konce poločasu se skóre už neměnilo," hodnotí duel činovníci Bivoje.

 

               

 

 

 

 

 

 

 

               

 

Domácí celek si tříbodovou výhru ohlídal

"Ve druhé půli měli ze hry v první čtvrthodině výrazně více hosté, kterým domácí bez odporu přepustili iniciativu a výsledek se dostavil v podobě vyrovnání brankou, kterou vstřelil Jakub Králík. Po „budíčku“ naordinovaném z domácí lavičky začali reprezentanti Bivoje více běhat, dokázali si vytvořit převahu a po brance Davida Dorazína, který prostřelil Hutěčku v 65´, vedli 2:1 a na rozdíl dvou branek zvýšil po pěti minutách z úhlu v pádu střelou po zemi Holman „angličanem“ odrazem od tyče už na 3:1. V ten okamžik to vypadalo pro domácí na spokojený závěr, ale minutu poté po hrubé chybě v rozehrávce Bivoje ve středu hřiště získali hosté míč, nákopem uvolnili nabíhajícího Běhulu, který rozvlnil síť za Joklem podruhé. Posledních dvacet minut měli hosté dobré šance na vyrovnání a na druhé straně domácí mohli zvýšit své vedení. To by ale Vopatřil dvakrát v dobré příležitosti sám před Hutěčkou musel trefit přesněji. Jednobrankové vítězství však dokázali už udržet a do tabulky si připsali další 3 mistrovské body," viděli průběh druhé půle tečovičtí funkcionáři.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: U domácích panuje spokojenost se ziskem bodů, je ale třeba dále pracovat na eliminaci technicko-taktických chyb v rozehrávce, zpřesnění hry a především na zrychlení přechodu do útoku a hlavně na zvýšení efektivity a důrazu v zakončení před brankou soupeře.

SK Březnice
facebook Březnice:



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Chovanec [-] , A. Hrnčiřík [-] (55. V. Šnajdr [-] ) , M. Juhaňák [-] , Z. Šnajdr [-] - D. Holman [-] , P. Daniel [-] (74. F. Ondík [-] ) , D. Vrága [-] , M. Dorazín [-] (80. A. Ondík [-] ) - J. Vopatřil [-] , D. Dorazín [-]

SK Březnice
J. Hutěčka [-] - P. Daníček [-] (70. M. Trčala [-] ) , M. Dostál [-] (38. L. Hamerník [-] ) , D. Rosinec [-] , R. Kamenčák [-] (68. J. Mňačko [-] ) , L. Kadrle [-] , T. Kozel [-] , J. Králík [-] , D. Vávra [-] , A. Běhula [-] , M. Kozmík [-]

ŽK: 85. A. Ondík - 41. R. Kamenčák , 56. J. Králík , 64. D. Rosinec .
Hráči zápasu: D. Vrága , D. Dorazín - J. Hutěčka , D. Rosinec .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - KÝR František, SKALICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Slovák
Tip experta: výhra domácích

Tečovice si doma s Březnicí připíší tři body

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku