2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj si doma poradil s Ludkovicemi


Branky


18

Domácí potvrdili v tomto utkání roli mírného papírového favorita a zisk bodů přispěl ke zlepšení nálady v týmu v čase koronavirových opatření a dalšího nejistého pokračování soutěží. V prvním dějství branka nepadla. Domácí o své výhře rozhodli dvěmi trefami ve druhém pločasu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

"Hosté zahájili sympaticky a během první čtvrthodinky měli dvě dobré příležitosti a to když Filip Kunorza se uvolnil na pravé straně, nahrál Vojtěchovi Brebisovi, ale toho stačili domácí obránci zablokovat. Když domácího Davida Dorazína po narážečce s Vopatřilem vychytal Mikel, měl Filip Kunorza po brejku příležitost, po které hosté reklamovali zákrok v pokutovém území domácích, ale píštalka Dokoupila zůstala potichu a ihned poté stejnému hráči chytil střelu Jokl. Hosté ještě kopali trestný kop, dlouhý míč z poloviny hřiště znovu Kunorza prodloužil hlavou pouze do rukou domácího gólmana. Domácí odpověděli nebezpečným zakončením Holmanem, v 19´ střílel Dvořáček z úhlu nad, pak Daniel vyslal křížnou nahrávkou Vrágu po pravé straně, ale Vopatřil při zakončení v těžké pozici neuspěl. V nepřehledné situaci čtvrt hodiny před přestávkou, kdy Mikel opustil svou branku, nedokázali  Vrága ani Holman zakončit a Vopatřilova nahrávka zboku po zakončení Holmanem skončila v zámezí a domácí kopali pouze rohový kop. Hosté před koncem poločasu měli příležitost po akci kapitána Dvorníka, ale jeho centr hlavičkoval Hamouz nad. A po nepřesnosti v domácí rozehrávce ve středu hřiště po brejku Hamouze a jeho nahrávce na Filipa Kunorzu vychytal posledně jmenovaného Jokl," hodnotí duel činovníci Bivoje.

 

Domácí dokázali strhnout vítězství na svoji stranu

 

"Hned na začátku druhé půle po rohovém kopu zahrávaném Chotem  trefil míč po hlavičce Hamouze tyč domácí branky, ale pak domácí tým postupně začínal přebírat iniciativu.  Po Dvořáčkově oblouku těsně mimo spojnice tyče a břevna si v 52´ dokázal Daniel vyměnit míč s Juhaňákem a posledně jmenovaný prostřelil skrumáž v pokutovém území a domácí vedli 1:0. Po trestném kopu Michala Dorazína musel šanci gólman hostí likvidovat těsně před dobíhajícím Davidem Dorazínem,  po Vrágově nahrávce centroval Vopatřil na Davida Dorazina, ten ale na míč dobře nedostal. Po přetaženém centru z pravé strany se uvolnil Závoda, ale trefil pouze obránce hostí a trestný kop Davidovi Dorazínovi Mikel vyrazil. Po dlouhém výkopu Jokla střílel Dvořáček, ale akce skončila pouze rohovým kopem. Podruhé se skóre měnilo v 78´ a to po několika ztrátách a opětovných ziscích míče na malém prostoru, ten se nakonec po odrazu od čísi nohy dostal k Davidu Dorazínovi, který z dobrých 25ti m trefil šibenici ludkovické branky. Hosté v této fázi ohrožovali domácí branku hlavně po dlouhých nákopech ze standartních situací, které zahrával brankář Mikel a vždycky to v domácí šestnástce tzv, „hořelo“. Když se těsně před koncem nedokázal ve dvou příležitostech prosadit Kovařík, skončil zápas dvoubrankovým vítězstvím Bivoje," hodnotí zápas činovniíci Tečovic.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Potvrdili jsme nakonec roli papírového favorita. . U domácích zaslouží pochvalu za výkon na hřišti celý tým, stejně jako u hostí – tam ale prapor oddílu držel nejvýše gólman Mikel.

Ludkovice
facebook Ludkovic:



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - M. Juhaňák [-] , D. Vrága [-] , D. Chovanec [-] - P. Daniel [-] (78. A. Ondík [-] ) , D. Holman [-] (56. D. Kysučan [-] ) , R. Závoda [-] (81. L. Soják [-] ) , M. Dorazín [-] , J. Vopatřil [-] - D. Dvořáček [-] , D. Dorazín [-]

Ludkovice
R. Mikel [-] - R. Dvorník [-] , V. Dvorník [-] - F. Bartoš [-] (78. O. Kovařík [-] ) , V. Brebis [-] (68. F. Janča [-] ) - - M. Mikel [-] , T. Brebis [-] , F. Kunorza [-] , J. Hamouz [-] , Z. Chot [-] , M. Kunorza [-] (60. V. Zábojník [-] )

ŽK: 75. M. Juhaňák , 88. M. Dorazín - 44. F. Bartoš .
Hráči zápasu: M. Juhaňák , J. Vopatřil - M. Mikel , J. Hamouz .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:58
Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 09:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 09:01

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Pilka
Tip experta: výhra domácích

Tečovice si doma s Ludkovicemi poradí

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 19 60:27 39
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 19 50:35 32
5 SK Tlumačov 19 35:31 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 21
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 64 53,8% 1
2 Libor Adamik 53 54,1% 0
3 Jiří Kadlík 49 49,0% 0
4 Ladislav Beran 47 48,5% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku