0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 10:15

7.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Admira po vyrovnaném průběhu vyhrála v Benešově


Branky


12

Benešov doma nestačil na Admiru Praha a prohrál 0:2. Utkání bylo vyrovnané, rozhodla efektivita hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté potrestali ztrátu míče Benešova

Domácí hráči začali náporem, velkou šanci si z něj ale nevytvořili. Do jediného zakončení se dostal Dufek, ale Jungr v brance Admiry byl pozorný. Po čtvrthodině hry zahrozili také hosté. Zahálkův přímý kop z nadějné pozice ale mladík Schummer v brance Benešova s přehledem chytil. V 17. minutě domácí obrana chybovala, míč se dostal k Michálkovi, jehož střelu domácí brankář vyrazil na roh. Ve 20. minutě centroval do vápna domácí Jakub Vosáhlo a dva jeho spoluhráči na míč ve skluzu těsně nedosáhli. Ve 25. minutě ztratili domácí při rozehrávce na polovině hřiště balón, ten vybojoval Čácha, postupoval chvíli sám, poté poslal míč na pravou stranu, odkud Michal Douděra vystřelil, gólman Schummer míč pouze stlumil, ale propadl mu a došoural se až do branky, 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání. Ve 36. minutě centroval Filip na Tomka, který zakončoval, ale brankář Jungr perfektním zákrokem odvrátil na rohový kop. Domácí se snažili, ale brzdily je neřesnosti. oločas tak skončil jednobrankovým vedením Admiry.

Krásná branka střídajícího Radimského Benešov dorazila

Ve druhém poločase zahrozili první hosté. Čácha byl sám před Schummerem, který ale jeho střelu dobře zlikvidoval. O chvíli později střílel Zahálka z přímého kopu těsně nad břevno. V 52. minutě našel Lupač Ondřeje Vosáhla, jehož střela těsně minula tyčku hostující branky. Vzápětí pálil po přihrávce Dufka Lupač, bohužel pro domácí však také vedle branky. Zahrozili i hosté, Michálkovu střelu ale Schummer chytil. Poté se ke slovu dostali opět domácí, kteří byli v této časti utkání aktivnější. Střely Tomka i Filipa ale lapil bezchybný Jungr. V 70. minutě založil akci hostující Fric, který přihrál Zahálkovi, ten zvolil přihrávku na vápno, kde ji převzal střídající Marek Radimský, potáhl míč po vápně a milimetrově přesnou střelou do šibenice zvýšil hostující vedení, 0:2. Domácí se nevzdávali a snažili se o snížení stavu. V 82. minutě se do šance dostal Brokeš, Jungr byl ale opět připravený. Domácí nakopávali do vápna vysoké míče, ale hostující obrana fungovala výborně. V 89. minutě se do šance dostal opět hostující Radimský, postupoval sám na brankáře, ale branku nedal. Hostům to však vadit nemuselo, protože dvoubrankové vedení udrželi a mohli slavit tři body.

 

Zdroj: Web FK Admira Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



FK Admira Praha
František Peřina - trenér: Vítězství v Benešově je nesmírně cenné nejen tím, že nám přineslo první tři body z venku, ale také tím, jakým způsobem jsme k němu došli a jak jsme zvládli rozhodující fázi a konec utkání. První poločas se odehrával v naší režii, kdy jsme měli více ze hry a domácí jsme pustili jen do jedné nebezpečné situace, při které nás podržel skvělým zákrokem Martin Jungr, který podal opět velmi dobrý výkon. Z první půle jsme však vytěžili jen jeden gól, když jsme využili ztrátu soupeře ve středu hřiště a z rychlého přečíslení skórovali. Přesto byla v prvním poločas na našich hráčích znát určitá nervozita a z ní pramenící nepřesnosti, takže jsme nedokázali využít chyb soupeře, především v jeho rozehrávce. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře a velmi brzy jsme si vytvořili dvě dobré brankové příležitosti, přičemž ta Martina Čáchy byla z kategorie stoprocentních. Místo uklidňující branky jsme se však nechali strhnout k trochu divoké hře nahoru dolů a naši středoví hráči se vysunovali příliš do ofenzívy, naše hra tak byla velmi riskantní. Soupeř navíc poslal na hřiště dva vysoké útočníky, a proto jsme reagovali střídáním Čáchy za Filipa Vyskočila. Myslím, že jsme tak zpevnili střed hřiště a vypomohli tak našim stoperům, kteří byli v té době poměrně pod tlakem. Navíc jsme velmi brzy na to vstřelili druhou, krásnou branku a dostali tak utkání pod kontrolu. Posledních dvacet minut jsme odehráli velmi zkušeně, což byl velký rozdíl oproti minulým dvěma utkáním, kdy jsme právě tuto fázi zápasu nezvládali. Celkově musím pochválit celé mužstvo za dobrý výkon, včetně střídajících hráčů, kteří se o výsledek také výrazně zasloužili.



Sestavy


SK Benešov
J. Schummer [-] - J. Vosáhlo [-] , P. Srb [-] (65. O. Brokeš [-] ) , Z. Vrňák [-] (85. M. Krunert [-] ) , A. Lupač [-] , L. Dufek [-] (65. R. Kalod [-] ) , M. Tomek [-] , V. Ježdík [-] (76. D. Dušek [-] ) , D. Pedro [-] , D. Filip [-] , O. Vosáhlo [-] (85. T. Meszáros [-] )

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Douděra [-] (87. P. Kunc [-] ) , J. Michálek [-] (87. T. Majer [-] ) , M. Čácha [-] (65. F. Vyskočil [-] ) , J. Martinic [-] , M. Fric [-] , O. Herc [-] , M. Horák [-] , Š. Zahálka [-] (78. J. Mošna [-] ) , A. Čížek [-] , J. Panýrek [-] (46. M. Radimský [-] )

ŽK: 13. V. Ježdík , 63. O. Vosáhlo , 81. D. Filip - 36. J. Martinic , 53. M. Horák , 81. M. Douděra , 90. M. Fric .
Hráči zápasu: M. Jungr , M. Radimský .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Kvítek Michael - MARTÍNEK Petr, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích