Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:00

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase dvou hattricků se poprvé raduje Kynšperk


Branky


28. M. Horváth , 52. M. Horváth (p.) , 53. M. Horváth - 8. R. Panajotov , 82. R. Panajotov (p.) , 86. R. Panajotov , 92. S. Marek
13

Na půdu nevyzpytatelného Lokte, který měl po čtyřech utkáních na svém kontě čtyři body, zajížděl tým z Kynšperka, který měl pouhý jeden bod i přes to, že se prezentoval kvalitním fotbalem. Hosté přijížděli s velice oslabenou sestavou a na lavičku náhradníků si kromě brankáře přivezli jen jednoho střídajícího hráče. I tak bylo těžké vybrat z dvojice favorita a 120 diváků doufalo hlavně v atraktivní fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vítěze neměla

Do první půle vlétli hosté jako vítr a v úvodních dvou minutách hned dvakrát nastřelili tyč! To hosty pouze motivovalo a ti ve svém výkonu pokračovali, za což byli odměněni hned v 8. minutě, kdy se prosadil Radek Panajotov, který tak teprve načal svůj střelecký účet. Takovou facku domácí potřebovali a od té chvíle se začali herně zvedat. Vyrovnat se jim podařilo ve 28. minutě, postaral se o to Marek Horváth. V první půli už se více nestalo a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Loket si šel pro vítězství, ale pak přišel velký obrat

Jestliže do první půle vstoupili hosté skvěle, na začátek té druhé budou chtít co nejdříve zapomenout. V 52. minutě se hosté dopustili pořádné hrubky, ze které pramenil rychlý protiútok, který skončil odpískaným pokutovým kopem poté, co Kynšperk zahrál ve vlastním vápně rukou. K penaltě se postavil Marek Horváth a svou druhou brankou v utkání poslal Loket poprvé v utkání do vedení. Hned z hostující rozehrávky se dostali k míči opět domácí a naskytla se jim šance k rychlému protiútoku, na jejímž konci stál opět Marek Horváth a zpečetil tak svůj působivý hattrick. Domácí vedli už 3:1. Loketští si nadále tvořili šanci za šancí ale na straně hostů v tuto chvíli stálo i trochu štěstí. Postupně se hra přesunula hlavně do středu hřiště, kde se bojovalo o každý míč. Jiskra naděje pro hosty přišla v 82. minutě. V domácím vápně byl zbytečně faulován Daniel Packert a následný pokutový kop proměnil Radek Panajotov, který tak vstřelil svou druhou branku v utkání. Do domácích řad se znatelně vkradla pořádná nervozita a vyrovnávací branka na sebe nenechala dlouho čekat. V 86. minutě to byl opět Radek Panajotov, který byl tak druhým hráčem, který zkompletoval svůj hattrick, a skóre bylo 3:3. Hosté byli v tuto chvíli v mnohem větší pohodě a chtěli velkolepý obrat dokonat ještě v základní hrací době. A podařilo se jim to. U gólu byl opět Panajotov, který tentokrát centroval z levé strany, míč si našel kapitán Stanislav Marek a nekompromisní střelou o levou tyč dokonal desetiminutový obrat z 3:1 na 3:4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer: Za posledních 10 minut se nám podařil neuvěřitelný obrat z 3-1 na 3-4 a bereme první 3 body. Na zápas dorazila četná skupinka našich fanoušků a za to jim velmi děkujeme. Samozřejmě obrovské poděkování patří také našim hráčům.



Sestavy


FK Loket
V. Belbl [-] - - R. Ungr [-] , M. Dvořák [-] , M. Horváth [-] , D. Vysekal [-] , T. Klásek [-] , L. Čáp [-] , M. Kolesnáč [-] (76. T. Hrdlička [-] ) , Z. Truhlář [-] , F. Petra [-] (86. J. Drahozal [-] ) , F. Zázrivec [-]

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Semotam [-] - K. Sommer [-] , D. Bandurič [-] (71. M. Petruška [-] ) , J. Marek [-] , Z. Beran [-] , M. Najman [-] , J. Kardoš [-] , R. Panajotov [-] , M. Lhota [-] , D. Packert [-] , S. Marek [-]

ŽK: 24. V. Belbl , 24. M. Horváth , 75. L. Čáp , 83. T. Hrdlička - 29. D. Packert , 75. S. Marek , 90. J. Semotam .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - VU David, MAKOVEC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: David Peřina
Tip experta: výhra hostů

Hosté svou hrou a týmem, co mají, nepatří vůbec tam, kde jsou. Věřím, že budou poprvé naplno bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích