F. Tesař 55.
J. Zábranský 65. (vl.)
2:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Erpužice Lázním dokázaly ve druhé půli trochu vzdorovat, ale tři body jim neupřely


Branky


55. F. Tesař , 65. J. Zábranský (vl.) - 3. J. Sak , 21. A. Kolář , 59. F. Vacata , 85. P. Rašín
0

Konstantinovy Lázně se po zisku tří bodů na hřišti posledních Erpužic vrátily na třetí místo a po zaváhání největších konkurentů oživily svou naději na postup, ovšem ta bude platit po víkednu pouze tehdy, pokud Stráž prohraje v neděli na hřišti Kostelce. Zpět ale k utkání v Lázních. Všichni asi čekali, že budou mít hosté na hřišti nejhoršího týmu soutěže snadnou práci, ale tak tomu skutečně nebylo. Lázně nepřijely v úplně stoprcentní sestavě a domácí jim dokázali ve druhé chvíli trochu vzdorovat. Nakoenc ale hostům k zisku tří bodů výhra 2:4 stačila. Pro Erpužice to tak bylo nejspíš poslední domácí utkání v této soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně se rychle dostaly do vedení a vše měly pod kontrolou

Lázním se velmi rychle podařilo to nejdůležitější, a sice uklidnit se rychlým gólem. Už ve třetí minutě se totiž prosadil levou nohou Jaroslav Sak, který se dostal k odraženému balónu adostal Lázně do vedení. Hosté měly po celou dobu celkovou převahu, ale spálili mnoho šancí, a stále tak držely výrazně horšího souepře ve hře. V jedenadvacáté minutě však po samostatném úniku obešel Adam Kolář i brankáře a zakončoval do prázdné branky. Zvýšil tak na 2:0 a Lázně mohly být v klidu. Do konce poločasu ale spálily ještě velké množství šancí, a tak jin dvoubrankové vedení muselo při odchodu do šaten stačit. 

Erpužice kousaly a dvakrát se vrátily do hry

Už po deseti minutách druhého poločasu se dokázal z ojedinělé šance prosadit Filip Tesař, který tak snížil na 1:2 a vrátil domácí tým zpět do hry. To však Lázně nemohly připustit a začaly na pilu talčit ještě trochu více, takže se jim podařilo ihned vzápětí rychle odvětit, když dokázal po závaru ve vápně dorazit balón do branky František Vacata. I tak ale hosté stále nemohly být úplně v klidu, obzvláště poté, co si pár minut na to srazil míč do vlastní branky při útoku Erpužic Jan Zábranský, který tak vrátil souepře opět do hry. Dlouho se pak hrálo za stavu 2:3. Lázně byly sice lepší, ale nedařil ose jim v koncovce a o svůj výsledek se musely hodně dlouho strachovat. Nakoenc se ale zaslouženého rozhodujícího vsítění dočkaly, když pár minut před koncem přehodil brankáře Pavel Rašín. Hosté tak nakoenc s menšími problémy zvítězili v poměru 4:2 a mohou slavit tři body, které ještě mohou mít cenu zlata.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský: Dorazili jsme v hodně kombinované sestavě, ale přesto jsme byli v roli favorita a chtěli jsme utkání zvládnout bez nějakých problémů. Musím ale říct, že nás domácí překvapili. Dlouho odolávali, sami nás pozlobili a zápas nám trochu zkomplikovali a znepříjemnili. Přesto jsme po celou dobu měli navrch a také jsme celou dobu vedli. I přes velkou marodku jsme nakonec utkání celkem v pohodě zvládli a máme tři body, což je pro nás důležité.



Sestavy


TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - M. Kovačka [-] , M. Brůha [-] - J. Uhlíř [-] , F. Tesař [-] , M. Šustr [-] - J. Klimeš [-] , K. Novikov [-] , J. Šoul [-] , L. Bordeniuc [-] , V. Uhlíř [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - F. Vacata [-] , J. Píha [-] - K. Praizler [-] - J. Sak [-] (46. K. Seknička st. [-] ) , J. Zábranský [-] - A. Kolář [-] , D. Brunner [-] , P. Rašín [-] , M. Pohlot [-] (59. J. Velich [-] ) , J. Jelen [-]

ŽK: 57. J. Klimeš - 39. D. Brunner , 55. J. Kratochvíl .
Místo: Erpužice. Počet diváků: 26. Rozhodčí: Friedenberger Karel - HAVEL Arnošt (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.