Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec přejel i Stráž, vyhrál poosmé vřadě, o postupu se rozhodne až v posledním kole


Branky


0

Staráž mohla v Kostelci vše ukončit. Kdyby vyhrála alespoň za dva body, bylo by o jejím druhém místě rozhodnuto. Jenže to se nepodařilo. Rozjetý Kostelec si dokázal se Sokolem Stráž snadno poradit a porazil ho 5:2. Stráž si tak bude muset počkat na konečné pořadí až do posledního kola, v němž se rozhodne mezi ní a Lázněmi. Stráži ale přeje los, na domácím hřišti ukončí sezónu s trápícími se Erpužicemi. To Kostelec už má jistotu, že své sedmé místo už uhájí, přesto musí považovat sezónu i přes skvostný závěr za vydařenou. Nebýt zpackaného podzimu, mohl to být on, kdo by získal to pomyslné stříbro a šanci na postup spoelčně s Planou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec dostal na koně šťastný gól

Od začátku se hrálo hodně otevřené a zajímavé utkání, žádný z týmů nechtěl příliš bránit a hra se přelévala z jedné strany na druhou, šance byly na obou stranách a dala se očekávat pořádná přestřelka. Po několika neúspěších pak ale přišel ve dvacáté minutě první zásah, velmi šťastný, ale pro utkání zcela zásadní. Z brejku se trefil Daniel Kertys, který si kousek za polovinou všiml, že je brankář příliš z branky, a tak ho přestřelil. To Stráží trochu otřáslo a je pravdou, že se hra poté maličko zklidnila, ale přesto se toho na hřišti dělo stále dost. V závěru Stráž chtěla ale vyrovnat a opět trohchu přitlačila na pilu, jenomže Kostelec vyrazil opět do portiútoku. V tom sice balón nakoenc ztratil, ale ještě nezformovaná Stráž ho nedokázala odkopnout, Kertys ho vybojoval, záhadně ho dostal k Luďku Královi, a ten skóroval. Pak už se poločas dohrál a do šaten se odcházelo za stavu 2:0.

Divoký úvod

Začátek druhé půli Kostelci vycházel zprovu perfektně. Rychle zvýšil na 3:0 trefou Lukáše Honzíka, o minutu déle díky penaltě Michala Steinera na 4:0 a zdálo se, že je rozhodnuto. Jenomže nebylo. Stráži se podařilo bleskurychle vyrovnali. Ihned po rozehrávce dostal míč do vápna Bohdan Borys, který ještě našel Miroslava Novotného, a ten snížil na 1:4. To Stráž nabudilo a od té doby byla na hřišti jasně lepším týmem. Během dalších tří minut se z přímého kopu trefil ještě také Karel Pták, který snížil na 2:4 a Stráž byla na koni. Ještě asi deset minut Kostelec tlačila a třetí gól měla několikrát nadosah, ale naštěstí pro Kostelec jí už štěstí nepřálo a síly jí postupně docházely. Postupně se její převaha začala opět vytrácet a do hry se začal dostávat více zase i Kostelec. Nejvíce jí ale ochromilo páté vsítění Kostelce, které definitivně rozhodlo a pak už přišla Stráž i o motivaci. Autorem poslední branky byl David Kolářský. Kostelec měl v závěru ještě několik větších šancí, ale pošesté už se netrefil. Přesto bude se zápasem jistě spokojen.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Je to paráda. Teď teprve musíme toho podzimu litovat. Hrajeme skvěle a fotbalem se bavíme. Hned nás vše baví více. Teď dorazil druhý tým tabulky a od začátku se nikomu nechtělo moc bránit, takže diváci sledovali hodně otevřené utkání. My jsme ale dali první šťastný gól, pak jsme dali rychle další, a to nás uklidnilo. Začátek druhé půle byl sice trochu divoký, ale nakonec jsme se nedali a své body jsme si uhájili. Bylo to ale vyrovnané utkání, jen jsme měli více štěstí. Všichni hráči si zaslouží za parádní výkon pochvalu.

TJ SOKOL Stráž
Milan Tokar: Čekali jsme, s čím Kostelec přijde. Měli jsme sice nějaké šance, ale nedali jsme a Kostelci se podařilo využít dvou brejků a byl na koni. V kabině jsme si něco řekli, kousli jsme se a bojovali jsme, ale už to nešlo. Škoda, kdybychom lépe mířili, mohlo to být všechno jinak.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
J. Hinterholzinger [-] - M. Steiner [-] , L. Touš [-] , P. Masař [-] , L. Netrh [-] , J. Pešík [-] , L. Král [-] (65. R. Průcha [-] ) , D. Kolářský [-] (72. R. Vrška [-] ) , D. Kertys [-] , L. Honzík [-] , L. Florián [-]

TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - D. Rubant [-] , V. Borys [-] , V. Svoboda [-] - F. Veselý [-] , B. Borys [-] , M. Lapský [-] , O. Pták [-] (30. K. Pták [-] ) - L. Ondřich [-] (52. M. Novotný [-] ) , M. Jedlička [-] (78. P. Svoboda [-] ) - M. Novotný [-]

ŽK: 39. M. Steiner , 60. D. Kolářský , 80. P. Masař , 85. R. Vrška - 38. J. Tajstra .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Uhlíř Jan - BEZVODA Václav (N), FIŠER Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.