J. Štyx 22.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov se dočkal první výhry a rovnou na hřišti rezervy druholigové Vlašimi


Branky


7

Vlašim - Na hlavním stadionu druhé ligy nastoupila domácí rezerva proti Komárovu, který měl po úvodních dvou kolech na kontě nula bodů. Ovšem po otmto kole se bodově dotáhl na svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po brance na každé straně

Hned před samotným zápasem musel řešit Komárov problémy s brankáři, jelikož oba gólmani byli nemocní, a tak se do brány postavil dvaapadesátiletý Lacina. Hned v úvodu zápasu navíc musel čelit přímému kopu, který ale brankou neskončil. Do vedení se dostali hosté ve 20. minutě po rohovém kopu, o které se postaral Pužík - 0:1. O chvíli později ale srovnal Štyx - 1:1. Více se v prvním poločase již neudálo.

Výhru vystřelil dvougólový Pužík

V 54. minutě si Pužík naběhl za obranu, kde ho parádně našel Bežó, hostující kapitán se podíval, viděl vyběhnuvšího brankáře a krásným lobem ho přehodil - 1:2. Hosté poté ještě trefili tyč. Byli navíc lepším týmem, lépe kombinovali. V závěru byl navíc vyloučen domácí Zeman a Komárov si pak výhru už vzít nenechal.



Ohlasy k zápasu



FK Komárov
Jakub Vaníček: "Do zápasu ve Vlašimi jsme jeli s jasným úkolem. Po špatném vstupu do soutěže jsme chtěli konečně vyhrát a získat tři body. Měli jsme ale problémy, jelikož všichni naši brankáři byli mimo, a tak musel nastoupit Láďa Lacina, kterému je 52 let a přinesl nám štěstí. Zápas to byl jinak vyrovnaný na pěkném hřišti hlavního A týmu. Nejdříve jsme vedli po gólu Pužíka, ale soupeř o dvě minuty později srovnal. Ve druhé půli jsme se opět ujali vedení a vítězství si pohlídali. Ještě jsme mohli přidat nějaký gól, ale bohužel se nestalo. Snad teď najedeme na vítěznou vlnu a dostaneme se na stejné příčky jako v minulé sezóně."



Sestavy


FC Sellier & Bellot Vlašim B
J. Šanda [-] - F. Zvára [-] , M. Habal [-] , M. Lapáček [-] , J. Štyx [-] , P. Vobecký [-] (76. J. Fialka [-] ) , D. Vlasák [-] (84. R. Filip [-] ) , F. Linhart [-] (60. M. Pajk [-] ) , J. Toupal [-] , M. Zeman [-] , V. Přitasil [-] (60. O. Cettl [-] )

FK Komárov
V. Lacina [-] - J. Vaníček [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] , T. Březina [-] (85. Š. Šíma [-] ) , V. Komínek [-] , J. Mojdl [-] , A. Vokáč [-] (69. D. Nový [-] ) , J. Šubert [-] (80. T. Keckstein [-] ) , K. Vajs [-] (58. T. Srp [-] ) , M. Pužík [-]

ŽK: 53. J. Toupal , 65. M. Zeman , 90. M. Lapáček - 64. T. Březina , 64. J. Mojdl , 89. J. Bežó . ČK: 89. M. Zeman .
Hráči zápasu: M. Pužík .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Hes Filip - BOČEK Michal, PAVLÍKOVÁ NITSCHE Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Marek Pelc
Tip experta: výhra domácích

Vlašim si zápas doma pohlídá a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů