Stráž zabrala v pravou chvíli, zdolala Lázně a stříbro má na dosah


Branky


0

Stráž se na jaře hodně trápila, ale nejspíš klíčové utkání nakonec bez znatelnějších obtíží zvládla parádně. Většina fanoušků už tušilo v přímém souboji o druhou příčku lázeňskou výhru a míchání tabulkou, avšak to se nestalo. Stráž dokázala zabrat a soupeře porazila v poměru 3:1. K jistotě uhájení stříbrné pozice, která je zároveň také postupovou, jí tak zbývá již pouze získání dvou bodů. Dvě kola před koncem už má za tím vším totiž velmi slibně nakročeno. Rozhodnout může už v příštím kole v Kostelci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli udělal důležitý krok Jedlička

Stráž se tentorkát dokázala na zápas perfektně připravit, sešla se v téměř stoprocentní sestavě a diváci tak mohli sledovat velmi pohledné a kvalitní utkání, kterému nechybělo tempo, ale ani opatrnost. K vidění byly ale také šanci a sporadicky také góly, k tomu ale postupně. V první půli se na branku, která by hru trochu odprostila od vyčkávání, dlouho čekalo. Nakoenc však trpělivost růže přinesla. V šestatčicáté minutě přetavil menší převahu Stráže v první zásah klíčový kanonýr Miloslav Jedlička, a když Lázně nedokázaly ve zbylých minutách na inkasování opovědět a Stráž na vstřelenou branku navázat, odcházel ose za stavu 1:0 také do šaten.

Čekalo se opět dlouho, ale závěr byl živější

Ani to nale nakonec týmům na opatrnosti neubralo. Stav 1:0 ještě opravdu nic neznamená, a tak se není ani, čemu divit. Lázně tak stále praktikovali defenzivní taktiku s rychlými brejky a Stráž držela balón a snažia se opatrně a pomalu probourávat soupeřovou defenzivnou. A opět se stavlo to, že se prosadil tým domácích, Tentorkát ještě před třicátou minutou zvýšil Luboš Ondřich a bylo téměř rozhodnuto. Lázně se ale nehodlaly vzdát a pro poslední desetiminutovku vrhly vše do útoku a zápas ještě zdramatizoval svou trefou Jan Zábranský. V pětaosmdesáté minutě se však Lázním otevření hry vymstilo, když na rozdíl dvou branek opět zvýšil Vlastimil Svoboda a definitivně tak rozhodl. Nádherný a napínavý zápas. Pro oba týmy jistě nezapomenutelný, o stříbrné pozici se totiž rozhodovalo nejspíše právě v něm.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský: Byl to z obou stran emotivní zápas. Stráž to ale pojala, jako odvetu za podzimní zápas, který si svou vlastní neukázněností prohrála. Věděli jsme ale, že to nebude lehké. Proto jsme hráli odzadu a spoléhali jsme se na brejky. Bohužel jsme ale po vlastní chybě dostali první branku, která byla velmi důležitá. Soupeř byl hodně nepříjemný, nic nevypouštěl a vše tvrdě dohrával. Nejvíce nás ale srazilo, když nám udí neuznal regulérní branku, kterou si navíc dali sami Strážští. Soupeř pak ještě přidal nějaké branky a zápas skončil 3:1, ale myslím, že výsledek neodpovídá tomu, co se na hřišti dělo. Tenhle zápas asi definitivně rozhodl o druhé příčce a nám nezbývá, než se vztyčenou hlavou dohrát sezónu. Chtěl bych ale ještě pochválit všechny hráče, že vyhecovaný zápas ustáli a unesli ten tlak.



Místo: Stráž. Počet diváků: 102. Rozhodčí: Sirový Václav - FIŠER Miroslav (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.