5:1
(1:0)
50. R. Fink
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany si s chutí zastřílely


Branky


37. O. Jon , 51. M. Štrbík , 67. O. Jon , 69. P. Bouška , 75. R. Budínský - 50. R. Fink
1

Lídr tabulky přivítal na svém hřišti hráče z Kostelní Lhoty. Pěkné počasí a skvěle připravený trávník slibovali zajímavý souboj o přední příčky tabulky. V prvním poločase byla hra vyrovnaná a diváci viděli pouze jednu branku. Ve druhé půli už začaly padat branky, celkem jich bylo k vidění 6. Domácí tento souboj zvládli a zvítězili 5:1. Jsou tak stále na prvním místě tabulky s náskokem jediného bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka do poločasu

Začátek první půle byl spíše v režii domácích hráčů. Ovšem první velkou šanci měli hosté ve 20. minuitě, kdy po centru z levé strany a následné hlavičce letěl míč jenom těsně vedle tyče. I nadále se hrál bojovný a svižný fotbal. Domácí obranu trápil zejéma s číslem 10 hrající Stepan Shuldak. 

 

Do vedení se domácí dostali ve 37. minutě. Standartní situaci z levé strany rozehrál skvěle hrající Jon, jeho prudký centr na přední tyč přizvedl obránce Kostelní Lhoty a brankář proti míči neměl sebemenší šanci - 1:0. Za tohoto stavu se také šlo v poločase do kabin. 

Domácí obuli střelecké kopačky

Hned v úvodu druhého dějství se prosmýkl hostující Fink podél brankové čáry, zblízka napálil brankáře domácích a ten si neštastně srazil míč do vlastní sítě - 1:1. Ovšem odpověď domácích byla bleskurychlá. Hned po rozehrváce posunul Bouška míč na pravou stranu Štrbíkovi, ten se dostal do vápna a razantní střelou pod břevno div neprotrhnul síť - 2:1

 

Domácí si vedení už nenechali vzít. Zlomový moment nastal v 67. minutě. Hostující obránce fauloval unikajícího Boušku, ten však souboj ustál a když se po přerušení hry k faulu sudí vrátil, brankář hostí se verbálně pustil do hlavního sudího a ten ho bez milosti vyloučil. Následovala velká chvíle Ondřeje Jona, který z dobrých 35 metrů vyslal takový projektil, který skončil až v levém horním rohu hostující svatyně - 3:1. Jeden z přítomných diváků pouze podotknul: "To jsem viděl naposledy, když hrál ještě Roberto Carlos."

 

O 2 minuty později zvýšil na 4:1 Bouška a na konečných 5:1 zvýšil v 75. minutě Roman Budínský



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa, trenér: “Zápas za skvělého počasí a na skvěle připraveném trávníku sliboval zajímavou podívanou. Chtěli jsme se v přímem souboji udržet na čele a zdolat nebezpečného soupeře. To se i přispěním nesmyslného chování hostujícího brankáře podařilo a pro dobře hrající hosty je tímto incidentem jednoznačný výsledek příliš krutý. Co předvedl v zápase dvougolový Jon, jen potvrdilo jeho výbornou podzimní formu. Dobře mu sekunduje hbitý Štrbík a bojovný Bouška. Celé mužstvo je skvěle naladěné do ofenzivy a předvádí dobré výkony, které se podle hlasů fanoušků líbí. Celkový dobrý dojem mi kazí další dvě zranění v zadních řadách. Snad nebudou mít oba hráči těžké následky a brzy znovu naskočí do hry.”




Sestavy


Sokol Všejany
P. Beran [-] - P. Bouška [-] , D. Hejduk [-] (68. M. Hanuš [-] ) , J. Sameš [-] (59. L. Michl [-] ) , J. Říha [-] , l. Nastoupil [-] , M. Štrbík [-] , T. Šáfr [-] (38. D. Říha [-] ) , O. Jon [-] , R. Budínský [-] , L. Hofírek [-]

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - J. Čábelka [-] , M. Kvíz [-] - S. Shuldak [-] , R. Fink [-] (79. M. Beránek [-] ) , M. Drobný [-] (53. M. Machačný [-] ) - M. Sládek [-] , M. Mácha [-] (46. D. Hovorka [-] ) , T. Pokorný [-] , M. Telipský [-] , T. Drobný [-]

ŽK: 32. R. Fink , 74. T. Pokorný . ČK: 62. J. Mácha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PIKNER Roman - ŠÁFR František (N), ŠŤASTNÝ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Jan Truksa
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že se nám podaří doma urvat vítěství i bez diváků a uhlídat Finka.