4:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přimda Lom zaskočila, ale prozatímní černý kůň se přes ní poté přehnal až ke třem bodům, pokračuje tak stále beze ztráty


Branky


52. L. Medek , 63. M. Němec , 69. M. Stec , 73. M. Stec - 23. J. Svoboda
0

Lom byl letos vůbec poprvé úplně jasným favoritem. Přimda se zatím zotavuje po sestupu z krajského přeboru a zatím se ji vůbec nedaří. Doposud nezískala jediný bod a k zápasům navíc ještě ani jednou nenastoupila v jedenácti lidech. Poprvé až tentokrát, kdy si do Lomu navíc přivezla i jednoho hráče na střídání. Domácí svéhou soupeře krapet podcenili a ku podivu všech prohrávali po první půli 0:1. Avšak poté se Lom dokázal semknout a týmovou hrou si pro povinné tři body dojít. Přimdu nakonec smetl v poměru 4:1. Hosté ale oproti prvím zápasům zaznamenali ohromné zlepšení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přimda Lom zaskočila neočekávanou kvalitou

Přimda před utkáním posílila a nastoupila k němu v poměrně nové sestavě. A bylo to hned znát, nebyla sice lepší, než nepříliš výrazný Lom, ale nějaké šance rozhodně měla a ukázala, že už to nebude tým, na kterém si jen každý může zpravit náladu a připsat nějaké body. A brzy se díky tomu také dostala do vedení, když se dokázal trefit Jan Svoboda. I nadále se pokračovalo za vyrovnaného tempa a vedení Přimdy. Ta i ho totiž udržela až do konce půle a do šaten odcházela ve velmi dobrém rozpoložení.

Lom ukázal svou sílu a utkání hravě otočil

Ve druhé půle se ale Lom výrazně zlepšil. Ve všech směrech byl o třídu kvalitnějším celkem, než v předchozí části a Přimda to brzy pocítila, když už ve dvaapadesáté minutě vyrovnával po rozehrání standartní situace z hranice šestnáctky Lukáš Medek, který stál připravený na správném místě poblíž zadní tyče, kam se balón odrazil. A o deset minut déla padla prakticky rozhodující branka. Po rohovém kopu se balón odrazil za vápno, odkud ho asi z dvaceti metrů poslal tvrdou ranou zpět do vápna a následně i do brány Milan Němec. Nádherná trefa. Ta navíc dostala domácí tým do vedení a Přimdu do kolen. Hosté už se k ničemu nedostali a zybtek utkání už patřil pouze Lomu. A o chvíli déle bylo definitivně rozhodnuto. Jan Pich obešel ve středu hřiště dva protihráče a nádherným pasem za obranu vyslal vpřed Martina Stece, který šel sám na brankáře, kterého bez váhání chladnokrevně prostřelil. Neuběhly ani čtyři minuty a Martin Stec po šikovně vypracované akci na malém vápně jen dloubl do balónu a poslal ho do brány, kam propadl brankáři těsně pod rukou. Po této brance se hra výrazně uklidnila a nikdo už se nikam zbytečně netlačil. Po devadesáti minutách tak byl stav stále 4:1 a to znamenalo, že tři body zůstávají na hřišti černého koně soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): Dneska to v první půli nebylo ono. Já si rozhodně nemyslím, že bychom je podcenili, ale zkrátka jsme do toho nedali vše, nebylo to odehrané naplno a zaslouženě jsme prohrávali. Ale rozhodně nás nepřehrávali. Samozřejmě, Přimda v posledních kolech nastupovala k utkáním třeba v devíti lidech, tentokrát přijeli a měli dokonce jednoho na střídání, ale přesto si myslím, že jsme je zkrátka nepodcenili. Oni nehráli vůbec špatně v kádru měli asi hned pět nových hráčů, takže byla opravdu celkem dobrá. O přestávce jsme si k tomu něco řekli, přišla nějaká střídání, která rozhodně měla smysl a až poté to byl v našem podání výkon, který stojí za hodnocení.

TJ Tatran Přimda
(Tatran Přimda): Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Němec [-] , J. Krét [-] , J. Pich [-] , M. Kraus [-] - M. Pich [-] (82. M. Blaško [-] ) , L. Medek [-] , V. Matoušek [-] (46. J. Hanilec [-] ) , A. Karas [-] - T. Mareš [-] (46. K. Bánom [-] ) , M. Stec [-] -

TJ Tatran Přimda
P. Liška [-] - J. Schön [-] , V. Velešík [-] - M. Růžička [-] , V. Ovsjannikov [-] , L. Ferdinandy [-] (30. M. Kuchař [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Vokroj [-] - P. Šimák [-] - J. Vondráček [-] , J. Toman [-]

ŽK: 61. J. Krét .
Místo: Lom. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - HORA Jiří (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.