Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou Sokolů ovládla Stráž, která kráčí dály bez úhony, Kšice tak poprvé ztratily


Branky


0

Oba dva Sokolové v prvním kole nezaváhali podle očekávání si zajistili tři body. Kšice porazili 3:0 Erpužice a Stráž si smlsla na zatím nevýrazné Přimdě, kterou porazila 6:1. Žádné překvapení se tak nekonalo a oba se na cestou, na jejímž konci by každý rád slavil titul, vydali pravou nohou. Teď na sebe ale narazily a tak bylo jasné, že minimálně jeden z nich zatím nebude pokračovat ve sběru tříbodových zisků. Favorizovaná Stráž ale nenechala nic náhodě, využila domácího prostředí a svého soka porazila v poměru 5:1. To je asi daleko výraznější, než kdokoli čekal. Kšice teď ale musí zapomenout a doufat, že se proti Damnovu vrátí na vítěznou šňůru, zatímco Stráž už si plánuje, jak si pochutná v Černošíně, jen aby se ale nakonec nedivila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Stráže a ještě rychlejší úpadek

Stráž vkročila do utkání velmi dobře. Hrála aktivně a svou hru a Kšice jasně přehrávala. Už ve třetí minutě Lukáš Koubek nacentroval balón do vápna, kde hlavou otevřel skóre Luboš Ondřich. Následně ale přišel postupný úpadek Stráže, která se s vedením 1:0 uspokojila a nechala hrát více i soupeře. Ten na základě toho brzy vyrovnal. Také totiž nepředváděl špatný fotbal, a když dostal šanci, nezaváhal. Ve čtrnácté miutě dostal dobrý balón Lukáš Dýdek, který bez váhání rozvlnil síť. I nadále měly šance oba celky, ale žádné extra gólové asi nebyly. Spíše šance a střely ze hry, které se vesměs prostě neujaly. Nakonec se ale přeci jen diváci dočkali, když je rozjásal domácí celek. Mojmír Lapský si přistrčil balón na střed, vypálil asi z pětatřiceti metrů a brankář jeho střelu neudržel a pustil ji za sá záda. A o dvě minuty František Veselý prošel do vápna a nezištně pod sebe přihrál Luboši Ondřichovi, který své dobré pozice dokázal využít. Více už ale první půle nenabídli a domácí si tak odnášeli do té druhé velmi nadějný náskok.

Stráž si vše pohlídala a soupeři už moc nedovolila

Kšice špatně nehrály. Občas se i dostávaly do šance a brankáře Novotného slušně provětraly, avšak zkrátka bez úspěchu. Stráž už si vše v klidu uhlídala a dokonce svůj náskok příležitostně i nevýšila. Už po pěti minutách totiž brankáři Kšic ve vzduchu zaplavala střela si ze třiceti metrů z kopačky Vlastimila Svobody, která ho přeletěla a ukazatel stavu ukátní na straně domácích posunula na čtyřku. Kšicím ale postupně odcházely síly a také zmizela i naděje, což je kolikrát to nejdůležitější. A tak poslední desetiminutovka patřila jasně domácím. Ti si odehráli, co potřebovali a navíc přidali ještě jezen zásah do sítě hostů. Daniel Rubant si vyměnil míč narážečkou s Vlastimilem Svobodou, čímž vyšachovali obranu soupeře a první zmińovaný už měl snadnou pozici k tomu, aby dostal balón do klece. Trefil se a upravil tak na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): Po začátku utkání, kdy jsme dali na 1:0 jsme zase opustili svou hru a bylo to místy ještě o nervy. Ve druhé půli už jsme ale drželi balón na svých kopačkách, soupeř se unavil a my už jsme si pak dělali, co jsme chtěli. Vyhráli jsme 5:1 a máme tři body. Je to dobrý začátek sezóny a doufám, že na něj dokážeme navázat i v dalších případech.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Z naší strany to nebyl špatný výkon, kluci hráli dobře, ale soupeř byl lepší, zejména tedy v koncovce. Více Vám k tomu asi nepovím. Bylo to velmi těžké utkání, Stráž je jedním z favoritů na titul a není snadno porazitelná. Takže se teď musíme oklepat a jít dál, určitě na další body nebudeme dlouho čekat.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
M. Novotný [-] - O. Pták [-] , V. Svoboda [-] - D. Karban [-] , K. Pták [-] , F. Veselý [-] , L. Koubek [-] (78. D. Smola [-] ) - M. Andrle [-] , D. Rubant [-] - L. Ondřich [-] (67. V. Borys [-] ) , M. Lapský [-]

TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - J. Havránek [-] , M. Volf [-] , P. Kasal [-] , L. Kudlík [-] (46. P. Šnebergr [-] ) - L. Dýdek [-] , M. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , M. Kövary [-]

ŽK: 26. O. Pták - 18. I. Šetlík , 60. J. Šetlík .
Místo: Stráž. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sirový Václav - NOVOTNÝ Pavel (N), ŠETLÍK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.