1:6
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 14:30

1.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přimda zatím pokračuje v nepřesvědčivých výkonech z minulé sezóny, propadla i se Střáží


Branky


73. J. Svoboda - 3. O. Pták (p.) , 6. B. Borys , 9. B. Borys , 64. L. Ondřich , 71. D. Karban , 75. F. Veselý
0

Před prvním kolem bylo otázkou jak Přimda vstoupí do letošní sezóny. Tatran je totiž dlouhodobě velmi silný tým, který disponuje svkvělou kvalitou, ale poslední sezóna mu příliš nevyšla a nakonec z toho byl sestup. Všichni byli zvědaví, jak se své šance chopí Tatran letos, zda nplní svůj potenciál a vrátí se do soutěže, do ketré dlouhá léta patřil, nebo propadne i zde a bude pokračovat v sestupu ke dnu. Zatím to tedy vypadá spíše na tu druhou verzi, Tatran nevyužil ani domácího prostředí, nesšli se mu hráči a svému soupeři podlehl vysoko 1:6. Cenný skalp si tak na své konto připsal Sokol Stráž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z desíti do devíti, Přimda betonovala, ale stejně třikrát inkasovala

Přimda měla na hřišti jen deset hráčů a k utkání už nastoupila velmi odevzdaně. Od začátku bránila a jen čekala, s čím přijde soupeř. Tomu jeho elán také postupně opadával, ale přesto se několikrát trefit dokázal. Už velmi brzo otevřel skóre díky za faul nařízené penaltě Ondřej Pták, který němel nejmenší potíž brankáře prostřelit. Už v šesté minutě pak prošel Bohdan Borys po křidle až před branku, kde svou individuální akci s úspěchem zakončil. A velmi úspěšnou první desetiminutovku pak v deváté minutě zakončil přesnou střelou opět Bohdan Borys. Poté však přišel úpadek chtíče do hry, o kterém jsem hovořil a až do konce půle už se nikdo prosadit nedokázal. V jejím závěru však nakonec sudí vyloučil Jiřího Karáska a poslal hosty rovnou do devíti, což zaručilo Stráži téměř absolutní jistotu vítězství a pohody ve druhé půli.

Navyšování vedení a čestná branka Přimdy

Nudný fotbal pokračoval poté i ve druhé půli, ale diváky mohl těšit alespoň velký počet vstřelených gólů, takže bylo nakonec alespoň trochu přeci jen na co koukat. Ve čtyřiašedesáté minutě zakončil rychlou a dobrou kombinaci Luboš Ondřich, který zvýšil už na 4:0. A chvíli na to přišel gólový blok, kdy nejprve po další kombinaci dotlačil balón do brány David Karban, na jehož zásah do do dvou minut odpověděl čestnou brankou Jan Svoboda. A o další dvě necelé minuty déle upravil na konečných 1:6 František Veselý. Zbytek půle už byl poměrně o ničem, ale tři body už Stráži nikdo vzít nemohl.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Jaroslav Toman (Tatran Přimda): Tady vlastně není ani co hodnotit. Začali jsme v deseti a dohrávali po vyloučení padesát minut v devíti. Ale zatím není čas být nespokojený, uvidíme, jak na tom budeme, až se sejdeme.

TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): Přimda nehrála vůbec dobře a navíc hráli v oslabení jednoho hráče, a poté, co se zbytečně nechala vyloučit tak v devíti. V devíti se postavila před vlastní bránu a nás nechala hrát celý zápas. Zkrátka ani nechtěli hrát a my se jim absolutně přizpůsobili a ten fotbal byl z obou stran úplně bez zájmu.



Sestavy


TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - J. Schön [-] , M. Kuchař [-] , P. Brouzda [-] - M. Kupilík [-] , J. Karásek [-] , D. Vokroj [-] , M. Růžička [-] - M. Vokroj [-] , J. Svoboda [-] - J. Toman [-]

TJ SOKOL Stráž
P. Svoboda [-] - O. Pták [-] , D. Rubant [-] , V. Svoboda [-] , M. Lapský [-] - F. Veselý [-] , B. Borys [-] , D. Karban [-] , L. Koubek [-] (59. V. Borys [-] ) - K. Pták [-] (59. M. Novotný [-] ) , M. Andrle [-] (46. L. Ondřich [-] ) -

ŽK: 10. J. Hlaváček , 42. J. Karásek . ČK: 42. J. Karásek .
Místo: Přimda. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - VOKROJ Miloslav (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.