Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 14:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná nezvládla druhou půli, Švarcbek ji odsoudil k porážce


Branky


0

Jestli byl v tomto utkání někdo favoritem, tak to byla rozhodně Lesná, ale ta se tentokrát dokázal s Planou udržet jen jeden poločas, v němž dokázala ještě dvakrát vyrovnat, ale druhý už jí vůbec nevyšel a Radek Švarcbek ji hattrickem ve druhé půli odsoudil ke ztrátě bodů. Planá tak nakonec vyhrála 5:2 a v tabulce se na Lesnou dotáhla na rozdíl jednoho bodu a zároveň také odskočila skupince tří týmů za ní, která si to rozdá o udržení se v soutěži, na jeden z nich totiž připadne sestupový Černý Petr. Planá a Lesná jsou tak v části tabulky, kde už budou sezónu v podstatě jen dohrávat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná dvakrát vyrovnala

Lesná byla od začátku trochu pozadu, do Plané nejspíš dorazila hodně oslabená a od začátku nepůsobila úplně přesvědčivě. Planá tak měla mírně navrch a režírovala utkání. Už v jedenácté minutě jí také Viktor Kapolka dostal do vední, ale Lesná i přes svou nemohoucnost sympaticky bojovala a v sedmnácté minutě se zmohla na vyrovnání, když Miroslav Baran ml. utekl po levém křídle a střelou na dlouhou tyč nedal brankáři šanci. Vzápětí se ale halfvolejem dokázal prosadit porpvé Radek Švarcbek a výtaznější Planá opět vedla. Jenomže ani tentok náskok si nedokázal udržet a ve dvaatřicáté minutě Lesná opět po zásahu Radka Vavřičky vyrovnala. V první půli tak lepší Planá soupeři odskočit nedokázala, ale svou hrou dokázala minimálně obrátit v první půli role týmů a stala se ona tím favoritem.

Lesné došly síly

Ve druhé půli už byla na hřišti ale jen jeden tým. Lesné došly fyzické síly a v utkání přestala naprosto stíhat, a tak jej v podstatě jen dohrávala a nezbývalo jí, než doufat, že ji Planá nevypráská ze svého hřiště s ostudou. Už v devětapadesáté minutě toho využil Radek Švarcbek, který si svým důraznem dokázal pokrýt a zpracovat centr do vápna a následně se s míčem v rychlosti otočil a vypáli, čímž opět dostal Planou do vedení. Planá ale viděla, že je soupeř na dně, a tak se nikam netlačila a v klidu své vedení kontrolovala. Další odměny v podovbě branky se pak dočkala v šestasedmdesáté minutě, kdy Radek Švarcbek využil pokutového kopu. Bylo rozhodnuto a utkání se už jen dohrávalo. Nakoenc se ale diváci ještě jednoho zásahu dočkali, když v devětaosmdesáté minutě hostující bek laxně přihrával svému brankáři tak, že stihl balón dříve doběhnout Radek Švarcbek, který ještě přehodzzením naposledy překonal brankáře. Zápas tak nakonec skončil 5:2.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
Zdeněk Häusler: Utkání bylo zajímavé hlavně tým, že oběma týmům chyběl brankář, a tak museli chytat hráči z pole. Takže bych chtěl začít tím ,že vyzdvihnu výkon jejich brankáře, protože na to, že to není brankář, tak chytal skvostně. Teď ale k samotnému utkání, první půle byla vyrovnaná, ale ve druhé Lesná přestal běhat a fyzicky úplně odešla. Dělala mnoho chyb a tři body nám v podstatě sama darovala. Přesto musím naše hráče ale pochválit a ocenit, odehráli jsme dobré utkání a výhru jsme si zasloužili.

TJ Lesná
TJ Lesná: Lesná se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


FK Planá B
J. Skalák [-] - P. Miklas [-] , L. Švejda [-] , Z. Häusler [-] (46. P. Chalupský [-] ) - M. Jeřábek [-] (46. P. Ščasnár [-] ) , M. Kuchař [-] , P. Brožíček [-] , V. Kapolka [-] , R. Havlíček [-] - J. Mikač [-] - R. Švarcbek [-]

TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] - P. Karafiát [-] , R. Vavřička [-] - V. Danko [-] - D. Tkáč [-] , M. Baran ml. [-] , P. Szerencés [-] , V. Šesták [-]

ŽK: 69. V. Šesták .
Místo: Planá. Počet diváků: 18. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - PÁNEK Radek (N), GOUBEJ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.