Přestřelka skončila nerozhodně a Babice jdou do semifinále


1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravské Budějovice (Bayern Mnichov) se hned v úvodu po dvou rychlých gólech ujali vedení 2:0. Nejprve zakončil Lewandowski, druhou branku přidal Thomas Müller. Soupeř se brzy oklepal a ve 28. minutě po gólu Benzemy, kterému předcházela o 3 minuty dříve branka Balea, bylo vyrovnáno a začínalo se odznovu. Chorvatský mág se dostal k míči a nekompromisně na zadní tyč poslal svůj tým do šaten s vedením 2:3.

 

Druhý poločas začal opět v rychlém stylu. Obě mužstva byli aktivní, na jedné straně Lewandowski, na druhé křídelník Hazard, kteří své týmy tlačili do ofenzívy. V 74. minutě se blýskl Lewandowski a bylo opět srovnáno na 3:3. Protiútoky Realu často zastavovalo duo Boateng Süle, avšak nedokázali ani oni zabránít gólu v 87. minutě Edena Hazarda, kterému pomohla orazítkovaná tyč a míč skončil v síti. Bayern se nevzdával a v nastavení upravil an konečných 4:4 skóre střídající Gnabry. Babice nad Svitavou tak postupují díky celkovému skóre 5:7. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice E
Hráč SKMB: Zápas byl rychlý a pro diváky velice atraktivní, škoda, že jsme nedokázali uhájit vedení 2:0, hrálo by se nám daleko lépe. Soupeři gratuluji k postupu a přeji hodně štěstí v dalším kole.


Autor: esport


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 8. 2020 21:28
Hodnocení zápasu









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku