Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 10:30

17.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zázrak kola! Brod sestřelil Spartu


Branky


0

Spartě dlouhá přestávka velmi ublížila. Újezdu se na jaře absolutně nedaří a z boje o postup tak pomalu, ale jistě, odpadá. Ale to, že by nestačil na poslední tým tabulky, to snad nikdo nečekal, ačkoli je tedy pravdou, že Brod se na jaře naopak velmi zvedla a zatím ho u země přidržovala už jen smůla, jeho výhra za tři body je velkým překvapením. Sparta se sice ještě v závěru snažila s výsledkem něco udělat, ale na remízu už dosáhnout nedokázala, a tak nakoenc nbude nejspíš tabulkou klesat nadále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podmáčený terén, dvě rychlé branky a podenění

Spartě úvod zápasu absolutně nevyšel. Brod působil aktivněji a odhodlaněji, Spartě dělal problém podmáčený terén, na kterém byla kombinační hra velmi složitá a zároveň hrálo na jeho šaptné výkonu rozhodně roli i drobné podcenění soupeře. A tak se stalo to, že se už ve dvanácté mintuě dokázal trefit skvěle do odraženého balónu po špatně kopnutém rohovém kopu Lukáš Kubalík. Na toto inkasování ale dokázala Sparta s trochou štěstí velmi rychle zareagovat, když vyrovnal v tutéž minutu Petr Hlůžek. Spartu to ale přesto nenakoplo, ba naopak, spíše jí to utvrdilo v tom, že se utkání vyhraje víceméně samo, a tak dostával Brod stále příliš mnoho prostoru. Toho nakoenc dokázal Sokol využít, když využil jen nastavením hlavy dalšího rohu Ladislava Kopáčka Martin Květoň gólem do kabin. Brod tak vedl o jednu branku a ve durhé půli se dal očekávt konečně pořádný nástup Sparty.

Rozhodla rychlá branky

To se ale nestalo, bylo tomu otitž přesně naopak. Brod věděl, že musí soupeři více odskočit, a tak dal do úvodu půle vše a z toho nakoenc profitoval, když se podařilo navýšti jeho vedení Martinu Květoňovi. Brod tak vedl o dvě branky a Spartě se stále nedařilo s výsledek, co nejrychleji něco udělat, i když se stáel více chtěla tlačit dopředu, ale už to prostě nešlo. Nakoenc sice ještě v sedmasedmdesáté minutě snížila po přesném zásahu Tomáše Bizoňe, ale na vyrovnávací branku už se nezmohla, a tak nakoenc přišla o všechny body.



Ohlasy k zápasu


FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček (FK Brod nad Tichou): Dnes jsme sice byli out-siderem, ale to se nakonec nepotvrdilo. Já si myslím, že soupeři dal trochu zabrat horší terén, na němž se podepsal déšť. Zároveň si myslím, že bylo důležité to, že jsme dokázali dát dva rychlé góly, oba navíc po rohových kopech. Takže za nás je to jednoznačně super a myslím, že získat tři body s takovým soupeřem je opravdu skvělé.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): My jsme věděli, že nastupujeme proti slabému soupeři, a to byla ta chyba. Podcenili jsme ho a nakonec jsme zaslouženě prohráli. Více k tomu asi není třeba nic říkat.



Sestavy


FK Brod nad Tichou
V. Melounek [-] - M. Květoň [-] , D. Novák [-] , Z. Pytlík [-] (75. A. Janovec [-] ) , L. Kubalík [-] , M. Bernas [-] , F. Janda [-] , A. Ulbrich [-] , P. Jonáš [-] (78. J. Mlynár [-] ) , V. Křehlík [-] , L. Kopáček [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - E. Dravecký [-] , P. Jadlovský [-] - J. Hanilec [-] - J. Podlesný [-] , T. Kopolovič [-] , T. Landrgott [-] , J. Synek [-] , T. Bizoň [-] , P. Pavlík [-] , P. Hlůžek [-]

ŽK: 55. M. Bernas - 32. J. Podlesný . ČK: 79. J. Podlesný .
Místo: Lom. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Uhlíř Jan - KOPÁČEK Radek (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.