2:1p.
(0:1)
12. J. Jelen
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

16.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeden z trháků kola skončil remízou


Branky


58. T. Florus - 12. J. Jelen
0

Nádhernou podívanou nabízelo divákům Stříbra utkání mezi domácím Baníkem a silným soupeřem, kterým mu byly Konstantinovy Lázně. A utkání také velmi zajímavé bylo, nabídlo sice jen dvě branky, ale bylo napínavým od začátku až do samého konce. Vítěze se však zápas po devadesáti minutách nedočkal, a tak musely rozhodovat před zraky domácích diváků penalty. A při těch se více dařilo hráčům Stříbra, kteří si nakonec přivlastnili také druhý bod. I přes cenný skalp je to pro ně však jistě minimálně drobná ztráta, protože druhé Trpísty vyhrály za tři body a svého soupeře tak maličko dotáhly. pro Lázně je to však snad ještě o něco horší, protože ty na vyrovnaném vrcholku tabulky zatím střeží čtvrté místo, ale aby mohly bojovat o postupové příčky, musí urvat každý bod, protože soutěž je v letošní sezóně nesmírně vyrovnaná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně zaskočily soupeře rychlou brankou

přesto, že proti Stříbru nasotoupil velmi silný a známý soupeř, domácí jej celkem podcenili, a tak je Lázně dokázaly perfektně zaskočit. V prvních minutách soupeře přehrávali a už ve dvanácté minutě otevřel Jan Jalen skóre, čímž dostal Lázně do vedení. Inkasování už však domácí tým dokázalo probrat a hra se začala vyrovnávat, ale zároveň se odprošťovala od nějaké výrazně zběsilosti a hrálo se velmi opatrně, přesto však diváci sledovali velmi pohledné utkání dvou vyrovnaných celků. Branky už se však v první půli nedočkali.

Stříbro rychle vyrovnalo, ale musela mu stačit remíza

Domácí perfektně vystihli úvod druhé půle a velmi rychle dokázali vyrovnat, když udělal brankář Lázní chybu, když mu vypadl balón, což vystihl skvěle Tomáš Florus, který akci dohrál a rozvlnil síť. Pak se ale hra vrátila na stejnou vlnu, ne které se nesla i v první půli. Sříbro mělo ale trochu více ze hry a mělo i jednu obrovskou šanci, které však nedokázalo využít, když Smolek přehodil brankáře, ale míč se mu vrátil od tyče zpět téměř před prázdnou bránu, ale domácí útočník zpanikařil a branku přestřelil. Více už toho ale opatrné obrany soupeřově ofenzivě nedovolily, a tak se diváci již žádného zásahu nedočkali a o třetím bodu musel rozhodnout penaltový rozstřel.

Lázně dvakrát minuly a padly

Při penaltách se lépe dašilo Stříbru, které využilo všechny čtyři své pokusy a Lázně, které dvakrát nedokázaly vsítit nakonec dokázalo porazit. Druhý bod tak zůstává na domácím hřišti u lídra soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): Soupeř nás celkem překvapil, ale pro diváky to bylo velmi zajímavé a pohledné utkání. Oba týmy měly nějaké šance a každý se jednou prosadil. Podle mého je remíza velmi spravedlivá, i když jsem ve druhé půli párkrát mohli rozhodnout, protože jsme měli o trochu více šancí. Při penaltách jsme měli ale více štěstí, a tak nakonec máme dva body. Takže nakonec jsme určitě spokojení, protože jsme proti Lázním body neztratili a ani v tabulce jsme si nijak výrazně nepohoršili, pořád máme tříbodový náskok.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
O. Pavlas [-] - J. Balogh [-] , A. Němec [-] , K. Šaman [-] - M. Petraška [-] , M. Charvát [-] (61. R. Šedivý [-] ) - P. Sásik [-] (46. T. Florus [-] ) , P. Smolek [-] - T. Mráček [-] , L. Pubrle [-] (61. D. Pták [-] ) , P. Žíla [-] (77. J. Hejcman [-] )

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - J. Founě [-] , M. Surovčík [-] , R. Zabloudil [-] - J. Jelen [-] (70. M. Stehlík [-] ) , J. Velich [-] (90. V. Zwettler [-] ) , V. Kolář [-] - J. Zábranský [-] , P. Holík [-] (19. J. Míšek [-] ) - K. Seknička ml. [-] , R. Kala [-]

ŽK: 17. P. Žíla , 50. J. Balogh , 81. K. Šaman - 38. V. Kolář , 68. M. Surovčík , 86. K. Seknička ml. .
Místo: Stříbro. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Fanfule Adam - TRNKA Jan (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.