4:1
(1:1)
45. T. Böhm
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže přetlačila Planou a je pátá v těsném závěsu za Lázněmi


Branky


0

Po rozpačitém úvodu sezóny se Halži ten závěr vydařil perfektně. A Čechie nezaváhala ani v poslední utkání podzimu s Planou, ve kterém sice dlouho neměla nic jisté, ale nakonec zvítězila celkem přesvědčivým rozdílem. Další a zároveň poslední letošní tři body tak Čechii, která bude na jaře ještě jistě bojovat o postup, dostaly na páté místo z něhož ji sice ještě teoreticky ještě může v neděli sesadit Újezd, ale to by musel zvítězit v Kokašicích alespoň o jedenáct branek. Takže už pátá příčka Halži před přestávkou nejspíš zůstane a Čechie už se může jen sostředit na to, jak na jaře stáhnout bod na Lázně, dva na Jiskru Třemešné šest na Baník Stříbro a ještě pět, nebo osm bodů na Trpísty, které posledí zápas ještě čeká. To Planá takové ambice asi mít nebude, za sebou má jen všechny tři nováčky a Zadní Chodov a na osmé míst ztrátu čtyř bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Halže začala skvěle, ale pak opět přestala šlapat

Čechie měl skvělý vstup do utkání a svou roli favorita domácích potvrdil zásahem do sítě souepře už ve druhé minutě Karel Bauer. Jenomže namísto toho, aby Čechie svůj náskok v pohodě navyšovala a nenechala si poslední utkání podzimu znepříjemnit, polevila, jak je u ní ostatně zvykem. A tak sehrávala s Planou celkem vyrovnané utkání, ve kterém byly menší šance na obou stranách, ale nijak zvlášť atraktivní souboj to nebyl. Dlouho to už vypadalo, že se dohraje poločas bez branek, ale v poslední minutě první půle dokázal gólem do kabin vyrovant Tomáš Böhm a bylo vyrovnáno. Před druhou půlí tak bylo vše otevřené a bylo jen otázkou, který tým chytne svou poslední letošní šanci lépe za pačesy.

Halže měla navrch celou dobu, ale rozstřílela se až ke konci

Ve druhé půli měla Halže po celou dobu více ze hry. Dirigovala tempo hry a vytvářela si mnoho šancí. Zdálo se, že je jen otázkou času, kdy se konečně prosadí, ale souzeno jí nebylo opravdu dlouho. Pomalu už to začínalo vypadat na dělbu bodů, ale těsně před závěrečnou desetiminutvkou to tam Halži konečně začalo padat. Po nádherné kombinaci vymazali střední záložníci všechny obránce, a pak už se jen uvolnil René Mrenka, který rozhodl svou střelou za pomocí tyče o vítězi. Planá ztratila motivaci i naději, a tak práci v poslední desetiminutovce Halži trochu usnadnila, i když je možná pravda, že to bylo trochu tím, že pokud chtěla zase vyrovnat, musela více otevří hru. Ať už to bylo ale jakkoli, Halži to nabídlo ještě navýšení, kterým už nepohrdla.  Z otočky přehodil brankáře ranou pod víko Jan Strouhal a v poslední minutě ještě na 4:1 upravil Jan Strouhal. Ačkoli to tedy dlouho nevypadalo, nakonec se Halže dočkala tří bodů a celkem přesvědčivým výsledkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Lukáš Kormoš (Čechie Halže): Já bych náš výkon ohodnotil, jako padesáti procentní. Sice jsme dali první branku, ale pak jsme zase přestali hrát a oni vyrovnali a dlouho to bylo nejisté a pro diváky napínavé. Sice jsme je pak hodně přehrávali, ale nepadalo to tam. Pak jsme ale v závěru zapnuli a nasázeli jsme tam rychlé tři branky a rozhodli jsme. Hlavní ale je, že máme tři body a teď už se jen těšíme na jaro.

FK Planá B
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - J. Strouhal [-] , J. Korda [-] , T. Ježdík [-] , R. Mrenka [-] , D. Karmazin [-] , T. Vávra [-] , L. Kormoš [-] , L. Kormoš [-] , J. Typovský [-] , K. Bauer [-]

FK Planá B
M. Růžička [-] - Z. Häusler [-] , P. Ščasnár [-] , T. Böhm [-] , P. Hlinčík [-] , J. Hlinčík [-] , P. Mikota [-] , P. Miklas [-] , M. Kuchař [-] , J. Skalák [-] , J. Slavík [-]

ŽK: 18. L. Kormoš , 71. R. Mrenka - 14. M. Růžička , 35. J. Slavík , 83. J. Hlinčík .
Místo: Halže. Počet diváků: 45. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - HORÁK Kryštof (N), MELOUNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.