0:3
(0:2)
26. Z. Slába
30. T. Mráček (p.)
86. D. Pták
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro přehrálo ve šlágru kola Spartu na jejím hřišti


Branky


26. Z. Slába , 30. T. Mráček (p.) , 86. D. Pták
0

Sparta se z mizérie neodpíchla na svou sérii navázala další prohrou. Tentokrát však špatěn rozhodně nehrála a Stříbro, i když bez jediné vstřelené branky, rozhodně potrápila. Baník byl ale prostě lepší, bez větších potíží si se soupeřem poradil a nakonec zaslouženě po perfektním zodpovědném výkonu zvítězil. Zatímco Újezd se opět v tabulce posunul směrem ke dnu a v neděli se bude muset ještě o své prozatím čtvrté místo obávat, tak Baník se po této výhře dotáhl na rozdíljednoho bodu na lídra z Trpíst, čímž si upevnil stříbrnou příčku v tabulce a nyní bude jen čekat na neděli, jak si poradí Trpísty proti Třemešné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro mělo navrch a vytěžilo z toho dvě branky

Diváci v Dlouhém Újezdu sledovali nádherné utkání, ve kterém spolu hráli dva velmi vyrovnané celky. Ačkoli ale domácí Sparta podávala parádní výkon, soupeři to tentokrát zkrátka sedlo lépe a dokázal tamní tým přehrávat a vytvářet si i více šancí, z nichž některých i využil. Baník zvládal těžké utkání skvěle a ukázal, že je schopen hrát i proti tak kvalitnímu celku, jakým Sparta určitě je, na vysoké úrovni. Poprvé přetavil jednu ze svých šancí v gól v šestadvacáté minutě, když domácí gólman vyrazil střelu na tyč a odražený balón doběhl Zdeněk Slába, který jej pouze doklapl do branky. A už o čtyři minuty déle pronikl do vápna Šimek, který byl faulovaný a následně nařízenou penaltu s přehledem využil Tomáš Mráček. Stříbro tak vedlo zaslouženě a především vydřeně o dvě branky a toto vedení si zároveŇ disciplinovaným výkonem v obraně už udrželo. 

Stříbro nechalo Spartu tlačit, ale mělo vše pod kontrolou

Ve druhé polovině už se Stříbro zaměřilo především na defenzivu, ve které ale působilo naprosto skálopevně a nepřekonatelně. Uzamklo své vápno a Spartu do něj vůbec nepouštělo. Újezd se mohl snažit, jak chtěl, dřel a na hřišti nechal opravdu vše, ale skrz hostující obranu se zkrátka nemohl prokousat. Hosté tak v poklidu udržovali své vedení, a čím více se blížil konce, tím více Sparta odpadávala a vše bylo jasnější. V osmdesáté minutě navíc vyloučil sudí p druhé žluté kratě Pavla Chejnovskýho a vše bylo rozhodnuto. V závěru utkání už jen zpestřili zápas zahráním všem na nervy, když doslova vyšachovaly obranu Slába s Michalem Petraškou, který nakonec po sérii, už rozhodně zbytečných, přihrávek, střelou pod víko naposledy rozvlnil síť. Krásna překombinovaná akce tak nakonec utkání uzavřela a Stříbro si dokráčelo pro zaslužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
TJ Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): Celý zápas musel být pro diváky nádherný a myslím, že mělo velkou úroveň. Soupeř byl výborný, zatím nejlepší, proti kterému jsme hráli a dokonale nás prověřil. My jsme ale hráli dobře takticky a moc jsme mu nedovolili. První poločas byl od nás výborný, ve druhém jsme se opět trochu zalekli vedení a maličko jsme se zatáhli, ale nechali jsme soupeře hrát maximálně po naše vápno a tam jsme jim balóny sbírali. V našem podání to bylo skvěle zvládnuté utkání.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - T. Bizoň [-] , E. Dravecký [-] - P. Pavlík [-] , M. Stoklasa [-] , D. Bukva [-] - P. Jadlovský [-] (45. O. Bučan ml. [-] ) , P. Földeši [-] , J. Horváth [-] (43. P. Hlůžek [-] ) , P. Chejnovský [-] , K. Tůša [-]

TJ Baník Stříbro B
J. Kostelníček [-] - J. Balogh [-] , K. Šaman [-] , A. Šimek [-] , A. Němec [-] - D. Pták [-] , M. Petraška [-] , R. Šedivý [-] , T. Mráček [-] (73. P. Žíla [-] ) - Z. Slába [-] (88. P. Sásik [-] ) , P. Smolek [-] (83. J. Hejcman [-] )

ŽK: 32. P. Chejnovský , 51. E. Dravecký , 70. D. Bukva - 35. A. Němec . ČK: 80. P. Chejnovský .
Místo: Dlouhý Újezd. Počet diváků: 10. Rozhodčí: Požárek Lukáš - BUČAN Ondřej (N), VYŠÍN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.