3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konstantinovy Lázně porazily vedoucí Spartu, čímž ji připravily o čelo


Branky


0

Toto byl asi největší šlágr kola. Na hrotu tabulky je situace mezi hned několika týmy velmi vyrovnaná a hned pět z nich může jít po dalším výkend do čela, takže se nedá vlastně mluvit o tom, kdo ze dvojice Konstantinových Lázní a Spaty Dlouhý Újezd, ted celků, kteří na ty přední příčky patří, byl větším favoritem. Sparta sice do té doby vedla tabulu neměla na svém kontě ještě utkání, ve kterém by nedokázala bodovat. Lázně byly ale jen o tři body za ní a navíc měly k dispozici domácí půdu. A poté, co Újezd nedorazil v úplně optimální formě i sestavě se nakonec musel poroučet z Lázní bez bodu, poté, co byl poprvé řádně poražen bez zisku jediného bodu v poměru 0:3. Přišel tak o první místo v tabulce, které přenechal o bod lepšímu Stříbru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparta totálně odpadla a Lázně měli volné pole

Lázně měly od počátku více ze hry, dobře kombinovaly, a vůbec ve všech fázích a směrech utkání měly rozhodně navrch. Újezd nezvládal roli slabšího vůbe dobře a čím déle to trvalo, tím bezmocněji a nervózněji působil. Celé utkání také doprovázely časté rozhovory hostujících hráčů se sudím a vůbec mnoho nefotbalových dění. Lázně svou převahu navíc jasně vyjadřovali i v koncovce, kde si jim nedařil špatně a už v osmé minutě našel na brankáře Mrázka poprvé recept Martin Surovčík. V další fázi pak Lázně rozhodně neubraly a dále se tlačily do zakončení, ale na straně hostů perfektně chytal brankář Mrázek, který dlouhou dobu držel Spartu v naději. Ta se ale nakonec úplně vytratila, když na 2:0 zvýšil Jan Zábranský. Od té doby byl na hřišti už jen jeden tým, hosté úplně odpadli a nedokázali se soustředit na hru. V závěru utkání navíc faulovali ve vlastním vápně a sudí v jejich neprospěch nařídil pokutový kop, kterého s přehledem využil Josef Nevařil, který tím završil první půli.

Dále však bez branek

Lázně už se ve druhé půli nikam zbytečně netlačily a hrály jen tak, aby nedopustily zbytečná zranění a nezkomplikovali si zbytečně utkání. Držely balón, hosty stále přehrávaly a několikrát se i spustili do ofenzivy prověřit, už však bezchybného, Mrázka. Ten Újezd velmi podržel a i dáky němu, neskončil tento zápas úplným debaklem. Lázně už si tedy vše bez potííží uhájily a v tabulce se tak na body Újezdu vyrovnávají, nyní už na něj ztrácejí pouze v oblasti skóre.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): My jsme dnes hráli hodně špatně. Diskutovali jsme příliš s rozhodčím a to se nám vymstilo. Více se k tomu snad ani nechci vyjadřovat.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - R. Zabloudil [-] , F. Vacata [-] , J. Píha [-] , O. Nuhlíček [-] , M. Pohlot [-] (75. K. Seknička st. [-] ) - V. Kolář [-] , M. Surovčík [-] - J. Míšek [-] (71. A. Kolář [-] ) , J. Zábranský [-] - J. Nevařil [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - P. Chejnovský [-] , T. Bizoň [-] , O. Bučan ml. [-] - M. Stoklasa [-] , P. Földeši [-] (46. J. Horváth [-] ) , D. Bukva [-] , E. Dravecký [-] , P. Pavlík [-] - J. Podlesný [-] (64. R. Chrastina [-] ) - P. Hlůžek [-]

ŽK: 20. T. Bizoň , 20. E. Dravecký , 36. P. Hlůžek , 43. P. Földeši . ČK: 64. P. Hlůžek .
Místo: K.Lázně. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ŠAŠEK Miroslav (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.